Microsoft brengt Blockchain Manager applicatie uit

 
 

Microsoft heeft zijn volledig beheerde Azure Blockchain-service aangekondigd. Hiermee biedt het bedrijf zijn gebruikers de mogelijkheid om blockchain-applicaties te bouwen op vooraf ingestelde netwerken.


Instellen van netwerk in enkele klikken

Microsoft is van mening dat deze service de vorming en het beheer van blockchain-netwerken zal vereenvoudigen. Zo is een nieuw blockchain netwerk in slechts een paar keer klikken aangemaakt.


Platform Quorum

Het eerste platform dat kan worden beheerd via de Azure Blockchain Service (ABS) is Quorum. Quorum is een open source blockchain-oplossing dat wordt ondersteund door JPMorgan Chase.

Dat Quorum het eerste platform is dat kan worden beheerd via de ABS is volgens Microsoft echter geen verrassing, maar juist een natuurlijke keuze. Zo is dit platform gebouwd op het populaire Ethereum-protocol, met de grootste blockchain-ontwikkelaarscommunity wereldwijd. Er zullen echter nog meerdere platforms volgen.


Microsoft Azure

Afgelopen jaar is de blockchain-app-service al uitgebracht. Deze kreeg destijds de naam Azure Blockchain Workbench. Met deze service kunnen blockchain-gerelateerde taken worden geautomatiseerd. Hierdoor kan de ontwikkeling van blockchain-apps worden gestroomlijnd. Zo wordt het voor ontwikkelaars eenvoudiger gemaakt om blockchain-apps te ontwikkelen en uit te brengen.

Bitvavo Actie! €1000 Gratis Handelen

Bitvavo exchange

Maak een account aan via Newsbit op Bitvavo en betaal over de eerste €1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is in Nederland de goedkoopste en enige officiële cryptocurrency exchange.

 

knop_account-aanmaken