microsoft
Blockchain

Microsoft en Enjin werken samen aan Azure Heroes

Microsoft Azure is een samenwerking aangegaan met de blockchain gaming crypto Enjin (ENJ). Gezamenlijk willen zij Azure Heroes gaan ontwikkelen. Dit gaat een beloningssysteem worden voor actieve deelnemers aan de gemeenschap.


Azure Heroes

Afgelopen woensdag werd Azure Heroes geïntroduceerd door Microsoft. Azure Heroes werkt als een beloningssysteem met behulp van digitale verzamelobjecten. Om dit mogelijk te maken is Microsoft dan ook gaan samenwerken met het blockchain gaming-project Enjin (ENJ). Zo zijn er bijvoorbeeld speciale badges ontwikkelt met originele en unieke ontwerpen. Het draait allemaal op de blockchain van Ethereum (ETH).


Hoe werkt het?

Het systeem werkt eenvoudig. Individuen die een waardevolle bijdrage leveren aan de gemeenschap kunnen op deze bijdrage worden beloond.

Om hiervoor in aanmerking te komen hoeven zij slechts enkele taken uit te voeren. Voorbeelden hiervan zijn coaching, het creëren van demo’s of bloggen over Azure.

Hierna worden de gebruikers die dit hebben uitgevoerd speciale badges als beloning. Om deze badges op te slaan hebben de gebruikers een Enjin-wallet nodig, die gratis is om aan te maken.

Gebruikers kunnen via een QR-code diverse digitale verzamelobjecten verkrijgen. Door deze QR-code te scannen met de Enjin-wallet op zowel Android als iOS, ontvangen gebruikers hun digitale verzamelobjecten.


Enjin

Enjin is een cryptocurrency-project dat is gericht op gaming. Er zijn inmiddels meer dan 30 games op de blockchain van Enjin ontwikkeld. Games worden voornamelijk op deze blockchain ontwikkeld, omdat de mogelijkheden door deze blockchain te gebruiken enorm zijn. Zo kunnen er zowel eenvoudige als relatief complexe taken worden uitgevoerd, zoals het aanmaken van digitale naamkaarten of identificatie van bepaalde gegevens.

Door de omvang van Microsoft in deze samenwerking, zou het mogelijk kunnen zijn dat de game een enorme blootstelling van digitale verzamelobjecten zal gaan creëren.

Op het moment dat dit artike is gepubliceerd, wordt Enjin Coin verhandeld voor $0,086099, een stijging van ruim 40%.