Bitcoin

MicroStrategy Koopt nog eens 17K Bitcoin

Het bedrijf MicroStrategy heeft nog onlangs 16.796 Bitcoin gekocht voor 175 miljoen dollar. Dit komt bovenop een eerdere aankoop van 21.454 BTC. Het bedrijf bezit nu 38.250 Bitcoin volgens de laatste SEC-openbaarmaking.

En dit is zeker nog niet de laatste keer dat we van MicroStrategy horen. Er werd namelijk aangegeven dat het bedrijf in de nabije toekomst zijn Bitcoin reserves zou kunnen uitbreiden. De CEO van het bedrijf, Michael J. Slayer, herhaalde dezelfde informatie ook in een tweet van eerder vandaag.


Game on

Het lijkt er dus op dat er nu twee bedrijven zijn die enorme aantallen Bitcoins opkopen, namelijk: Grayscale en MicroStrategy. De oprichter van Grayscale, Barry Silbert, reageerde op het nieuws met een eigen tweet, waarin hij commentaar gaf op de race tussen de twee bedrijven bij het verwerven van Bitcoin.

De Bitcoin Trust van Grayscale loopt echter ver voorop in het spel, aangezien het momenteel meer dan 400.000 Bitcoin bevat. MicroStrategy heeft dus een flinke inhaalslag te maken.

 

Bitcoin nieuws

Bitcoin koers zakt naar $63.000 door teleurstellend inflatierapport uit de VS
Waarom de cryptomarkt vandaag daalt

Waarom de cryptomarkt vandaag daalt

Ontdek waarom de cryptomarkt vandaag een dip ervaart. Leer over de oorzaken, waaronder geopolitieke spanningen, economische onrust en belastingverhogingen in de VS.

Iconisch “Buy Bitcoin”-bordje verkocht voor ruim 1 miljoen dollar
Meer nieuws

Meest gelezen

Bitcoin koers verliest $2.000, wat is er aan de hand?
Crypto analist: ‘Deze 3 altcoins gaan vlammen volgende week’
Stuurt de Amerikaanse centrale bank aan op een gigantische crash voor Bitcoin en aandelen?