Bitcoin Nieuws

Bitcoin Nieuws

MicroStrategy Koopt nog eens 17K Bitcoin

Het bedrijf MicroStrategy heeft nog onlangs 16.796 Bitcoin gekocht voor 175 miljoen dollar. Dit komt bovenop een eerdere aankoop van 21.454 BTC. Het bedrijf bezit nu 38.250 Bitcoin volgens de laatste SEC-openbaarmaking.

En dit is zeker nog niet de laatste keer dat we van MicroStrategy horen. Er werd namelijk aangegeven dat het bedrijf in de nabije toekomst zijn Bitcoin reserves zou kunnen uitbreiden. De CEO van het bedrijf, Michael J. Slayer, herhaalde dezelfde informatie ook in een tweet van eerder vandaag.


Game on

Het lijkt er dus op dat er nu twee bedrijven zijn die enorme aantallen Bitcoins opkopen, namelijk: Grayscale en MicroStrategy. De oprichter van Grayscale, Barry Silbert, reageerde op het nieuws met een eigen tweet, waarin hij commentaar gaf op de race tussen de twee bedrijven bij het verwerven van Bitcoin.

De Bitcoin Trust van Grayscale loopt echter ver voorop in het spel, aangezien het momenteel meer dan 400.000 Bitcoin bevat. MicroStrategy heeft dus een flinke inhaalslag te maken.

 

Bitcoin nieuws

Bearmarkt van 2022 is de zwaarste in de geschiedenis van de cryptomarkt Bearmarkt van 2022 is de zwaarste in de geschiedenis van de cryptomarkt
Goed nieuws? Het energieverbruik van de Bitcoin blockchain daalt Goed nieuws? Het energieverbruik van de Bitcoin blockchain daalt
Crypto miners verkopen record aantal Bitcoin Crypto miners verkopen record aantal Bitcoin
Meer nieuws

Meest gelezen

Experts: Shiba Inu koers kan tot $4,15 stijgen in 2040 Experts: Shiba Inu koers kan tot $4,15 stijgen in 2040
Bitcoin, Ethereum en Dogecoin koers stijgen, maar analisten verwachten nieuwe crash Bitcoin, Ethereum en Dogecoin koers stijgen, maar analisten verwachten nieuwe crash
Kan de Merge gaan zorgen voor een enorme Ethereum prijsstijging? Kan de Merge gaan zorgen voor een enorme Ethereum prijsstijging?
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten