Bitcoin

MicroStrategy: “Wij gaan onze Bitcoin-voorraad van $5 miljard niet verkopen”

Ondanks de grote verkoopdruk op de cryptomarkt, is MicroStrategy niet van plan om zijn Bitcoins te verkopen, zo vertelt de CEO genaamd Michael Saylor.


MicroStrategy blijft zijn BTC tokens vasthouden

Ondanks de correctie van de cryptomarkt, die leidde tot de prijsdaling van 30-40%, van de meeste koersen op de markt, bezit MicroStrategy Inc nog altijd $5 miljard aan Bitcoin. De CEO van het bedrijf, Michael Saylor, heeft verklaard dat zijn bedrijf niet van plan is zijn enorme voorraad te verkopen.

Dat het bedrijf de tokens niet gaat verkopen is niet zo gek, zo vertellen analisten. De aandelen van het bedrijf zijn namelijk een alternatieve manier geworden om blootgesteld te worden aan Bitcoin. Het grootste deel van de balans van MicroStrategy wordt namelijk ingenomen door de cryptomunt. Toen de CEO werd gevraagd of hij een deel van zijn voorraad wilde verkopen, vertelde Saylor vol vertrouwen dat hij dat zeker niet van plan was.


Wil jij Bitcoin (BTC) verhandelen op 1 van de grootste en meest betrouwbare exchanges ter wereld? Klik hier en ga naar KuCoin.


MicroStrategy verkoopt zijn Bitcoin onder geen enkele omstandigheid

De CEO zei: Ons bedrijf HODL’d alleen Bitcoin en verkoopt de tokens niet. Hierbij verwees hij naar de populaire “hodling”-strategie. Hier verkopen handelaren en investeerders de munt onder geen enkele omstandigheid.

Saylor’s bedrijf trad voor het eerst in de schijnwerpers in 2020 toen het bedrijf aankondigde enorme aantallen BTC-tokens op zijn balans vast te gaan houden.

Ondanks de meest recente crash op de markt, is de CEO van MicroStrategy nog steeds van mening dat Bitcoin een van de beste afdekkingen tegen inflatie is. Experts in de industrie lijken het niet eens te zijn met Saylors strategie vanwege een gebrek aan historische gegevens.

Bitcoin nieuws

Marathon Digital verhoogt Hashrate-doelstelling voor 2024
Jack Mallers: ‘Bitcoin koers op weg naar $1 miljoen’
Fondsbeheerder: ‘Hoge inflatie gaat Bitcoin naar $200.000 brengen’
Meer nieuws

Meest gelezen

Bitcoin koers verliest $2.000, wat is er aan de hand?
Crypto analist: ‘Deze 3 altcoins gaan vlammen volgende week’
Stuurt de Amerikaanse centrale bank aan op een gigantische crash voor Bitcoin en aandelen?