Bitcoin Nieuws

Bitcoin Nieuws

Miners Bitcoin halen $1.5 miljard op in maart

Het minen van Bitcoin (BTC) is nog nooit zo winstgevend geweest. In slechts 1 maand tijd heeft de gehele BTC-mining industrie $1.5 miljard weten te verdienen met hun mining-apparatuur.


Resultaat maart wordt nog hoger

Dit blijkt uit een rapport afkomstig van The Block Research. Hieruit blijkt dat maart de beste maand tot nu toe was voor de mining industrie. En dit bedrag wordt nog hoger, want de maand is nog niet hoger. Verwacht wordt dan ook dat de $1.6 á $1.7 miljard wellicht te bereiken is.

Hiernaast zouden de miners ook nog eens circa $148 miljoen hebben verdiend aan transactiekosten. De meeste inkomsten bleken in de vorm van subsidies per blok, of de 6.25 BTC-blokbeloning die miners verkrijgen voor het creëren en oplossen van blokken.


Ook dagrecord is inmiddels verbroken

In februari van dit jaar wisten de crypto-miners circa $1.36 miljard te genereren, waardoor dit deze maand verbroken wordt met $150 miljoen of meer. Al met al hebben de crypto-miners een goed jaar; sinds januari hebben ze $1 miljard per maand of meer verdiend.

Naar verluidt is er ook een nieuw dagrecord neergezet van $52.3 miljoen. Volgens het cryptocurrencygegevensbedrijf Glassnode zouden deze hogere inkomsten voor miners een poositief teken zijn voor de zekerheid van de voortdurende beveiliging van het gehele Bitcoin-protocol. Door het alsmaar toenemende aantal crypto-miners en de grootte van de crypto-farms, wordt het netwerk van Bitcoin steeds iets verbeterd.

Bitcoin nieuws

Bitcoin koers zakt tot $20K nu druk op cryptomarkt toeneemt Bitcoin koers zakt tot $20K nu druk op cryptomarkt toeneemt
75 procent van de miners van Marathon zijn 2 weken na grote storm nog steeds offline 75 procent van de miners van Marathon zijn 2 weken na grote storm nog steeds offline
BitPay laat klanten Apple-producten kopen met Bitcoin en Shiba Inu BitPay laat klanten Apple-producten kopen met Bitcoin en Shiba Inu
Meer nieuws

Meest gelezen

Bitcoin, Ethereum en Dogecoin koers stijgen, maar analisten verwachten nieuwe crash Bitcoin, Ethereum en Dogecoin koers stijgen, maar analisten verwachten nieuwe crash
Kan de Merge gaan zorgen voor een enorme Ethereum prijsstijging? Kan de Merge gaan zorgen voor een enorme Ethereum prijsstijging?
Ripple’s ex-CTO dumpt 40 miljoen XRP Ripple’s ex-CTO dumpt 40 miljoen XRP
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten