Mining applicatie HoneyMiner uitgebracht op MacOS

De desktop applicatie waarmee je cryptocurrency kunt minen genaamd HoneyMiner, heeft een nieuwe versie uitgebracht. Hierdoor kunnen MacOS gebruikers nu ook gebruik maken van de applicatie.


HoneyMiner

HoneyMiner is in juli 2018 op de markt gekomen. In eerste instantie was dit een applicatie die gebruikt kon worden door Windows gebruikers. De applicatie maakt gebruik van zowel je processor (CPU) als je videokaart (GPU) om hiermee diverse cryptocurrencies binnen te halen. Via een paar eenvoudige klikken kunnen gebruikers al bezig zijn met het minen van cryptocurrency.


Zelfde werking van Windows en MacOS applicatie

De applicatie die op MacOS draait werkt hetzelfde als de Windows-versie. Wanneer je de applicatie opstart krijg je 1000 gratis satoshis. Toch moet je niet teveel verwachten; een Macbook Pro met een Intel Core i5 op 2.9 GHz kan in 24 uur tussen de 110 en 115 satoshi’s binnenhalen. Dit komt neer op ongeveer $0,015. Dit bedrag loopt echter op wanneer er gebruik wordt gemaakt van sterkere computers.


Minen wordt steeds makkelijker gemaakt

Het minen van cryptocurrency wordt steeds eenvoudiger gemaakt. Net als HoneyMiner, hebben meerdere applicaties dezelfde stap gemaakt. Hiermee hebben zij een gezamenlijk doel: het zo gemakkelijk mogelijk maken om cryptocurrency te minen, op zoveel mogelijk machines.

Bitvavo Actie! €1000 Gratis Handelen

Bitvavo exchange

Maak een account aan via Newsbit op Bitvavo en betaal over de eerste €1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is in Nederland de goedkoopste en enige officiële cryptocurrency exchange.

 

knop_account-aanmaken