Nieuws, Ripple Nieuws, Trending

Nieuws, Ripple Nieuws, Trending

MoneyGram’s kwartaal rapport wijst aan dat XRP wordt gebruikt

Het betalingverwerkingsbedrijf MoneyGram schrijft in haar 2e kwartaal rapport dat het Ripple’s XRP token gebruikt voor internationale transacties.


XRP maakt inderdaad deel uit van MoneyGram deal

Het bedrijf MoneyGram, dat één van de grootse bedrijven voor geldoverdrachten is, kondigde op 17 juni een samenwerking aan met Ripple. Sinds die dag speculeert de XRP community of de cryptomunt deel uit zou maken van deze deal. Uit het 2e kwartaal rapport van MoneyGram blijkt nu dat XRP inderdaad gebruikt wordt. In het rapport staat:

“De commerciële overeenkomst stelt MoneyGram in staat Ripple’s xRapid blockchain-product te gebruiken, evenals XRP, Ripple’s cryptocurrency, om grensoverschrijdende transacties te vergemakkelijken.”

Het bedrijf verwacht dat het hierdoor in staat zal zijn extra inkomsten en kasstromen te generen.


Ripple en MoneyGram is een perfect huwelijk

Dat MoneyGram, één van ’s werelds grootste transactie bedrijven ter wereld instemde XRP en xRapid te gebruiken was een heugelijk moment voor de crypto community. De CEO van MoneyGram, genaamd Alex Holmes, noemde de samenwerking met Ripple een ‘perfect huwelijk’ dat zou helpen zaken binnen het bedrijf te versnellen. Daarnaast noemde hij het partnerschap een belangrijke mijlpaal in het tweede kwartaal rapport.

De samenwerking bracht een flinke kapitaalinjectie met zich mee voor MoneyGram. Ripple investeerde namelijk zo’n $30 miljoen dollar in het bedrijf door $4,10 per aandeel te betalen. In de overeenkomst staat beschreven dat MoneyGram een optie heeft om tot 30 juni 2020 nog eens $20 miljoen dollar aan aandelen aan Ripple te verkopen.


Ripple (XRP) prijs

Ripple boekt vandaag een kleine winst. Op het moment van schrijven ligt de prijs van 1 XRP token rond de $0,3184 dollar. 24 uur geleden lag de XRP prijs nog rond de $0,3126 dollar. Dat betekent dat de Ripple koers vandaag met 1,6% is gestegen.

 

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten