Nieuws, Trending

Na doorbreken van $6800 stijgt Bitcoin naar nieuwe hoogtes

Cryptocurrency analist Micheal Novogratz heeft gisteren een nieuwe Bitcoin prijsvoorspelling gedaan. Hij vertelde in een publicatie in de U.K. Financial News dat de grootste cryptocurrency in 2019 naar nieuwe hoogtes, van $20.000 of meer, zal stijgen. 

“Eind 2018 ligt de Bitcoin prijs rond de $9000 dollar”

In de publicatie voorspelde Novogratz, die bekend staat om zijn optimistische Bitcoin vooruitzichten, dat de Bitcoin koers dit jaar zal eindigen rond de $8900 dollar: “Bitcoin (BTC) moet eerst de $6800 dollar grens doorbreken, daarna kunnen we het jaar afsluiten met een BTC koers tussen de $8800 en $9000 dollar.” zei hij. De belangrijkste cryptocurrency ter wereld heeft zich lange tijd stabiel getoond. De koers ging nauwelijks omhoog of omlaag de afgelopen weken. Volgens verschillende crypto analisten, zoals Tom Lee is dit een goed teken. Ze zeggen dat de crypto markt begint te rijpen.

Institutionele beleggers gaan Bitcoin koers tot nieuwe hoogtes brengen

De Bitcoin koers gaat volgend jaar gaat zeker niet stabiel worden zegt Novogratz. Dit komt omdat institutionele beleggers dan in het spel gaan komen. Volgens de analist gaat er een run op crypto komen waardoor de prijzen enorm zullen stijgen: “Er zal een geval van institutionele FOMO (Fear of Missing Out) zijn, net zoals er in de gewone markt was,” vertelt hij. De hype om te investeren zou er voor zorgen dat, Bitcoin tegen het einde van het eerste kwartaal (Q1 2019), de grens van $10.000 zal passeren. Daarna zal de prijsstijging doorgaan en zal het de all time highes van $20.000 dollar in december 2017 passeren.