Chainlink, LINK
Chainlink

Nederlandse crypto analist voorspelt $75 Chainlink koers

Chainlink (LINK) lijkt weer tot leven te komen. De ERC-20 token heeft dit deels te danken aan het positieve nieuws omtrent de Ethereum (ETH) Spot exchange-traded funds (ETF’s).

Als het aan de Nederlandse analist Michaël van de Poppe ligt, kunnen we nog meer vuurwerk verwachten. Daarbij identificeerde de analist een aantal belangrijke niveaus in het LINK/BTC handelspaar.

Van de Poppe stelt dat Chainlink drie cruciale niveaus moet behouden om het opwaartse momentum vast te houden: 0.0004480 Bitcoin (BTC), 0.0006721 BTC en 0.0007950 BTC. Vooral het niveau van 0.0004480 BTC is belangrijk, aangezien dit eerder een sterke barrière vormde. Het doorbreken van dit niveau zou de bullish trend kunnen bevestigen en leiden tot grote opwaartse bewegingen.

Een nieuwe all-time high

De eerste doelstelling is 0.0002757 BTC, wat een stijging van 152% vanaf het kritieke ondersteuningsniveau betekent. Bij deze groei zou de LINK koers rond de $45 uitkomen.

De tweede doelstelling, volgens de analist, is een waardering van 0.0006055 BTC. Dit zou een stijging van ongeveer 316% inhouden, resulterend in een koers van maar liefst $75.

Deze waardering zou een nieuwe all-time high (ATH) betekenen, aangezien het vorige prijsrecord van LINK op $52,70 staat en werd behaald in mei 2021.

MACD indicator bullish

Ook op basis van andere technische indicatoren ziet het er goed uit voor LINK. De Moving Average Convergence Divergence (MACD) indicator toont positieve signalen. De MACD is een trendvolgende momentumindicator die de relatie weergeeft tussen twee exponentiële voortschrijdende gemiddelden van een koers.

Op de wekelijkse grafiek is een opwaartse trend zichtbaar, en de MACD nadert een kruising met de signaallijn in de negatieve regio. Dit kan wijzen op een trendomkering naar hogere prijsniveaus.

Whales kopen massaal

Ook whales lijken positief gestemd over de toekomst van Chainlink. Volgens data van Santiment hebben deze vermogende beleggers tussen 19 en 25 mei maar liefst $16 miljoen in Chainlink geïnvesteerd. Hierdoor hebben de top 100 grootste Chainlink-wallets hun balans met 1,2 miljoen LINK-tokens verhoogd.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Chainlink of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Altcoin nieuws

BitBoy: Deze 10 cryptomunten kunnen je rijk maken
Analist is razend bullish over deze cryptomunt
Crypto analist voorspelt opleving van kleinere altcoins
Meer nieuws

Meest gelezen

Voormalig Ripple directeur: Dit is wanneer we een gigantische XRP stijging kunnen verwachten
Advocaat: Dit is wanneer de uitspraak in de Ripple-rechtszaak verwacht wordt
ChatGPT voorspelt: Dit is het moment waarop de XRP koers $5 kan bereiken