Bitcoin Nieuws

Bitcoin Nieuws

New York Yankees-spelers kunnen salaris omzetten in Bitcoin

Investeringsmaatschappij NYDIG tekende een meerjarige samenwerking met New York Yankees om de spelers van het team in staat te stellen een deel van hun salaris om te zetten in Bitcoin.

Bitcoin spaarplan

Kelly Brewster, manager van de investeringspartij NYDIG kondigde aan dat ze samen zullen werken met het razend populaire honkbalteam New York Yankees. Ze zei:

“We zijn trots om samen te werken met ons thuisteam en een iconische sportfranchise, de Yankees. Zo kunnen we onze missie om Bitcoin naar iedereen te brengen voortzetten.”

NYDIG is een Bitcoin-gerichte dochteronderneming van vermogensbeheerder Stone Ridge Holdings Group. Het biedt infrastructuuroplossingen voor bedrijven en financiële instellingen die willen opereren binnen het ecosysteem.

De producten van het bedrijf omvatten een ‘Bitcoin spaar plan’. Hiermee kunnen werknemers van organisaties een bepaald bedrag van hun salaris na belastingen omzetten in BTC. Het beste is volgens NYDIG dat klanten geen transactiekosten betalen.

“NYDIG zet zich in om onze klanten te helpen het volledige potentieel van Bitcoin te realiseren”, zo vertelde Brewster.

We zijn altijd op zoek naar innovatieve manieren om onze werknemerservaring uit te breiden en te verbeteren. We kijken ernaar uit om het NYDIG-platform te gebruiken om deze mogelijkheid aan onze werknemers te bieden.

– Aldus Aryn Sobo, Vice President van Yankees

Drew Brees, een voormalige quarterback bij NFL-franchise de New Orleans Saints, koos er in februari al voor om een deel van zijn salaris in BTC te ontvangen via het NYDIG Savings Plan.

Zelfs de New Yorkse burgemeester Eric Adams liet een deel van zijn salaris omzetten in BTC en ETH. Hij koos echter voor Coinbase, de grootste gereguleerde crypto-exchange in de VS.

Jongeren zoeken blootstelling aan Bitcoin

Uit recent onderzoek van het bedrijf bleek dat 36% van de werknemers onder de 30 geïnteresseerd zou zijn in het toewijzen van een deel van hun loon aan Bitcoin.

Bijna een op de drie werknemers die aan het onderzoek deelnam, zei dat ze zouden gaan voor een werkgever die een Bitcoin-optie zou aanbieden als ze moesten kiezen tussen twee identieke banen bij verschillende werkgevers.

De prijs van de munt daalde de afgelopen twee maanden sterk na de ineenstorting van het Terra-ecosysteem en de liquiditeitscrisis. Verschillende prominente crypto-bedrijven, waaronder Celsius, Three Arrows en Voyager Digital, werden met de crisis geconfronteerd.

Bitcoin nieuws

7% van de Spanjaarden investeert en 40% heeft geïnvesteerd in crypto 7% van de Spanjaarden investeert en 40% heeft geïnvesteerd in crypto
Edward Moya: “Er komt een einde aan de correlatie tussen Bitcoin en aandelen” Edward Moya: “Er komt een einde aan de correlatie tussen Bitcoin en aandelen”
Bitcoin al 270 dagen zonder all-time high, hoe lang moeten we nog wachten? Bitcoin al 270 dagen zonder all-time high, hoe lang moeten we nog wachten?
Meer nieuws

Meest gelezen

Is er een nieuwe Crypto bull markt in de maak? Is er een nieuwe Crypto bull markt in de maak?
Is er een recessie op komst in Amerika? Is er een recessie op komst in Amerika?
Binance voegt Shiba Inu toe aan zijn Crypto kaart Binance voegt Shiba Inu toe aan zijn Crypto kaart
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten