Nieuws, Trending

Nieuwe crypto-exchange beweert dat het aandelen van grote bedrijven kan tokeniserenTwee cryptocurrency startups genaamd Zilliqa en MaiCoin hebben door middel van een samenwerking een beveiligingstoken uitgebracht. Deze token past vervolgens de blockchain-technologie toe op de handel in traditionele activaklassen.


HG Exchange

HG Exchange is een exchange met als doel om een one-stop-oplossing te bieden voor kopers en verkopers van tokens.

Met deze bewering van HG zijn zij de eerste exchange die door leden wordt aangestuurd die de traditionele financiële sector wil samenvoegen met de cryptocurrency-sector.


Investeerders meer toegang bieden

De exchange is hiernaast van plan om investeerders toegang te bieden tot zowel startups als de al langer bestaande ondernemingen. Op deze manier wil de exchange beleggen voor iedereen mogelijk maken.Faciliteren van tokenisatieproces

Volgens de exchange gaat de startup Zilliqa het tonisatieproces van privéaandelen op zijn eigen netwerk faciliteren. Hier zijn zij echter niet de enige mee; zo geeft DX.Exchange al Ethereum-tokens die 1 op 1 worden ondersteund door beursgenoteerde aandelen.

Volgens de CEO van startup MaiCoin kan het combineren van privéaandelen en andere traditionele beleggingscategorieën mét de blockchain-technologie zorgen voor het vergroten van de adoptie van cryptocurrency.