Dogecoin Nieuws, Exchange Nieuws

Dogecoin Nieuws, Exchange Nieuws

Nieuwe debetkaart Robinhood ingezet om crypto beloningen aan te bieden

Robinhood heeft aangekondigd dat het zijn huidige debetkaartaanbieding vervangt door een “Cash Card”. Deze zal worden geleverd met een verscheidenheid aan nieuwe investerings- en beloningsfuncties, waaronder de mogelijkheid om crypto’s aan te schaffen.


Afstemming op Gen Z

De nieuwe debetkaart is afgestemd op Gen Z, die een afkeer hebben tegen creditcards in vergelijking met eerdere generaties. Zo bleek uit een eerder onderzoek van Robinhood. De Cash Card is bedoeld om beloningen aan te bieden met een debetkaart zonder rente of extra kosten.

Een opvallend kenmerk van de kaart is dat Robinhood-gebruikers hun aankopen kunnen “afronden” naar de dichtstbijzijnde dollar. Het overtollige wisselgeld wordt geïnvesteerd in aandelen of crypto valuta’s. Degenen die ervoor kiezen om dit te doen, ontvangen een wekelijkse “bonus” van Robinhood ter waarde van maximaal $10.

Gebruikers van de nieuwe kaart kunnen er ook voor zorgen dat hun salaris op aparte rekeningen in het land wordt gestort. Bovendien biedt de kaart voor het eerst ook een speciale uitgavenrekening van Robinhood. De bestaande debetkaart van het bedrijf biedt slechts één rekening die contant geld en makelaarsdiensten combineert.


Wil jij crypto verhandelen op één van de grootste en meest betrouwbare exchanges ter wereld? Klik hier en ga naar KuCoin.


De crypto-push van Robinhood

Bij het bespreken van de crypto aspecten van de nieuwe Cash Card, vertelde Robinhood’s CPO Aparna Chennapragada dat de kaart deel uitmaakt van de strategie van het bedrijf om crypto producten te creëren.

Het idee is om niet-crypto munten om te zetten in Bitcoin en andere cryptomunten. Dit wil het doen door ze te gebruiken bij activiteiten waarmee ze al bekend zijn. Dit alles komt op een moment dat Robinhood zegt van plan te zijn om uit te breiden naar nieuwe markten over de hele wereld.

Onlangs heeft het bedrijf echter een tegenslag gehad omdat het niet heeft kunnen profiteren van een grote hoeveelheid Dogecoin-gebruikers die zich vorig jaar hebben aangemeld. Het is te traag geweest met het uitrollen van een crypto-wallet waarvan het al lang riep dat het zal komen.

De nieuwe Cash Card, die als eerste zal worden aangeboden aan degenen op een wachtlijst, zou het bedrijf kunnen helpen zijn eerdere momentum terug te krijgen. Het zou indirect een opleving van de crypto activiteit kunnen stimuleren.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten