Altcoin Nieuws, Shiba inu Nieuws

Altcoin Nieuws, Shiba inu Nieuws

Nieuwe samenwerking van Shiba Inu maakt investeerders niet blij

Shiba Inu heeft de afgelopen tijd lang gezinspeeld op een grote onthulling. De samenwerking zou ‘enorm’ zijn voor de community. Het is dan ook niet zo gek dat SHIB investeerders hoge verwachtingen hadden, aangezien alle eerdere aankondigingen van iets groots daadwerkelijk positief uitpakte. Echter, dit keer was het een grote teleurstelling. De aankondiging was volgens de SHIB community de hype zeker niet waard.


Shiba Inu gaat samenwerken met Welly’s

Het Shiba Inu team kondigde eerder deze week samen te gaan werken met Welly’s, een Italiaans restaurant. Het restaurant wordt aangekondigd als het eerste en enige restaurant met een SHIB-thema dat eten naar de blockchain zal brengen. Het restaurant had ook zijn logo veranderd in dat van een lachend Shiba Inu-hond om het partnerschap te vieren.

Welly’s is een fastfoodrestaurant dat in samenwerking met de Shiba Inu volledig opnieuw is ontwikkeld. Hoewel het bekend staat als een “hamburgertent”, zal het fastfoodrestaurant ook eten serveren dat geschikt is voor verschillende diëten, zoals veganistisch, vegetarisch en “gezonde” fastfoodopties, die in de loop van de tijd zullen worden geïntroduceerd.

Welly’s restaurant in Napels

Wil jij SHIB verhandelen op 1 van de grootste en meest betrouwbare exchanges ter wereld? Klik hier en ga naar KuCoin.


SHIB community is niet blij met de aankondiging

De Shiba Inu community was echter niet heel blij met de samenwerking met Welly’s. Het probleem was niet het partnerschap zelf, maar het feit dat het SHIB team de samenwerking als iets ‘enorms’ had gehyped. In plaats daarvan werd het een samenwerking met een fastfoodrestaurant waar meer dan de helft van de gemeenschap nog nooit van had gehoord.

Er waren enkele vernietigende antwoorden achtergelaten onder de aankondigings-tweet die het ongenoegen van leden van de gemeenschap toonden.

Echter, niet alle reacties waren teleurgesteld. Anderen toonden ook steun voor het project en prezen het als een goede zet voor het project.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten