Shiba Inu (SHIBA)
Shiba inu

Nieuwe Shiba Inu-investeerder koopt miljarden SHIB-tokens

Een nieuwe Shiba Inu whale heeft een enorme hoeveelheid tokens gekocht, blijkt uit gegevens van het netwerk. De onbekende crypto whale kocht bijna 238 miljard SHIB-munten.

Deze aankoop valt samen met recent nieuws over financiering voor nieuwe ontwikkelingen binnen het altcoin-project, wat erop wijst dat de whale optimistisch is over de koers van SHIB.

2 gigantische aankopen

Afgelopen maandag kocht dit vermogende adres in twee afzonderlijke transacties 237,8 miljard Shiba Inu-munten voor een totaal van $6,29 miljoen. Hiermee is deze relatief nieuwe investeerder uitgegroeid tot een whale.

De aankopen vonden plaats toen de prijs van de munt rond de $0,000027 lag, wat erop kan duiden dat de whale SHIB als een koopje beschouwt, vooral gezien de aanzienlijke waardevermindering van de altcoin sinds de lokale piek begin maart.

Positief Shiba Inu nieuws

De aankoop valt samen met positief nieuws omtrent nieuwe ontwikkelingen op het Shiba Inu netwerk. Ontwikkelaars van de memecoin hebben aangekondigd dat zij voor $12 miljoen aan funding hebben binnengehaald voor een nieuw project. De financiering werd beschikbaar gemaakt door verschillende Venture Capital bedrijven zoals Mechanism Capital, Cypher Capital, Big Brain Holdings en Hercules Ventures. 

Met de financiering kunnen ontwikkelaars werken aan een nieuwe layer-3 protocol voor het Shiba Inu ecosysteem. Opvallend, want het netwerk heeft al een layer-2 protocol draaien onder de naam Shibarium. Het doel van de nieuwe ontwikkelingen is om SHIB verder te laten groeien als een alles in een blockchain netwerk. 

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Shiba Inu of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Shiba Inu nieuws

Crypto-analist voorspelt: Shiba Inu klaar voor 60% prijsstijging
ShibaSwap eindelijk live op Shibarium, met nieuwe functies en meer Shiba Inu-burns
Waarom stijgt de Shiba Inu koers vandaag?
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto-analisten voorspellen: Zó lang duurt het om miljonair te worden met een $1.000 investering in Cardano
Bitboy: Schikking tussen Ripple en SEC nabij – Verwacht enorme prijsstijging voor XRP
XRP’s toekomst: Kan het Solana, Ethereum en zelfs Bitcoin inhalen?