OEI! Bitcoin koers, Ethereum & Litecoin koers dalen

 
 


Na een twee dagen lang zijwaarts gehandeld te hebben zien we nu dat de cryptocurrency koersen opnieuw dalen. Belangrijke crypto’s als Bitcoin, Ethereum en Litecoin zien een verlies van gemiddeld 5 procent.


Bitcoin

Bitcoin ziet koers opnieuw dalen

De Bitcoin koers lag de afgelopen dagen vrij stabiel rond de $6500 dollar. Wij schreven vandaag in een eerder bericht dat vandaag een belangrijke dag was voor de Bitcoin koers. Als de Bitcoin prijs vandaag afsloot boven de $6500 was dat een teken van sterkte gezien. Echter, vanavond is de BTC koers opnieuw gedaald. Op het moment van schrijven zien we dat de Bitcoin koers rond de $6290 dollar ligt. 5 uur geleden lag de Bitcoin prijs nog rond de $6490 dollar. Dat betekent dat we de BTC koers vandaag met zo’n 3,1 procent zien dalen.

 

bitcoin koers

 

Na een periode van een stabiel koersverloop is het altijd wachten tot een nieuwe koersbeweging. Vandaag zien we helaas dat de Bitcoin koers niet boven de $6500 dollar grens uit is gekomen. Onze voorspelling is dan ook dat de Bitcoin koers het zwaar gaat krijgen deze week.

 

Koop Bitcoin | IDEAL
ethereum logo

Ethereum (ETH) daalt 5,5 procent

De belangrijkste altcoin Ethereum ziet een sterkere daling. Na een sterk koersherstel de afgelopen week zien we de koers vandaag flink dalen. Op het moment van schrijven ligt de Ethereum koers rond de $206 dollar. 4 uur geleden lag de prijs voor 1 ETH token nog rond de $221 dollar. Dat betekent dat we de koers vandaag met meer dan 5 procent zien dalen.

 

ethereum koers

 

Een belangrijk punt om de gaten te houden als Ethereum investeerder is de $200 dollar grens. Als de koers vandaag door deze grens zakt ziet het er somber uit oor de rest van de week. Echter, wij verwachten dat de Ethereum koers standhoud boven de $200 dollar. De verwachte Ethereum koers vandaag ligt tussen de $205 en $215 dollar.

 

Koop Ethereum | IDEAL


litecoin logoLitecoin (LTC) koers daalt tot $54 dollar

Litecoin ziet haar koers vandaag ook dalen. Op het moment van schrijven ligt de Litecoin (LTC) koers rond de $54 dollar. 4 uur geleden lag de Litecoin koers nog rond de $57 dollar. Dat betekent dat we vandaag de Litecoin koers met zo’n 4,5 procent zien dalen.

Een belangrijk punt om in de gaten te houden is de $50 dollar grens. Ook bij Litecoin verwachten wij niet dat de koers tot onder deze grens zal zakken. De verwachte Litecoin koers vandaag ligt tussen de $52 en $57 dollar.

 

litecoin koers, ltc koers

 

Koop Litecoin | IDEAL
Live Crypto koersen

Ben je benieuwd naar de huidige crypto koersen? Bekijk dan eens onze pagina ‘Crypto koersen’. Hier vindt je de cryptocurrency koersen van de belangrijkste 40 munten. De koersen zijn altijd up-to-date. Zo houd je precies in de gaten of jouw investering meer of minder waard wordt.

 

Live Crypto koersen

Bitvavo Actie! €1000 Gratis Handelen

Bitvavo exchange

Maak een account aan via Newsbit op Bitvavo en betaal over de eerste €1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is in Nederland de goedkoopste en enige officiële cryptocurrency exchange.

 

knop_account-aanmaken