bahama's
Exchange

OKB stijgt met 25% nu Crypto Exchange OKX zijn kantoor opent in de Bahama’s

OKB, de officiële cryptomunt van crypto exchange OKX is in de afgelopen 24 uur met 25 procent gestegen. De prijsstijging vindt plaats nu de crypto beurs zijn kantoor heeft geopend in de Bahama’s.

De OKB token bereikte gisteravond een nieuw maandelijks hoogtepunt van 23 dollar. Op het moment van schrijven ligt de prijs iets lager, rond de 20,47 dollar. Ondanks de kleine correctie handelt de munt nog altijd 25 procent hoger dan 24 uur geleden.

OKB koers 4 november
OKB koers 1 uur per candle – Bron: Tradingview

Naast de prijs is ook het handelsvolume enorm gestegen. De 24 uurs handelsvolume steeg met 208 procent naar $90,1 miljoen dollar. Als we kijken naar de weekgrafiek zien we dat de OKB koers een winst boekt van 29,8 procent. Daarmee is het de op 3 na best presterende cryptomunt van de afgelopen zeven dagen.

Ondanks de enorme winsten van vandaag, ligt de prijs van de munt nog steeds meer dan 53% lager dan zijn hoogste punt ooit van 44,01 dollar in mei 2021.

Waarom stijgt de OKB token?

De belangrijkste reden voor de prijsstijging is het feit dat OKX, de crypto exchange achter de token, zichzelf heeft gevestigd op de Bahama’s. Dit is positief nieuws voor de beurs aangezien het land een zeer crypto-vriendelijk beleid voert.

Het bedrijf heeft een kantoor geopend in Nassau, de hoofdstad van het eiland. OKX is van plan om ten minste 100 mensen aan te nemen die daar gaan werken.

Dit is niet de eerste keer dat een cryptobeurs een kantoor op de Bahama’s opent. FTX verhuisde vorig jaar ook zijn hoofdkantoor naar de Bahama’s.

Bahama’s duidelijke regelgevende houding ten aanzien van cryptocurrencies is een van de belangrijkste redenen geweest voor bedrijven om activiteiten op te zetten in het Caribisch gebied.

Exchange nieuws

Kraken overweegt verwijdering van USDT in de EU vanwege MiCA regelgeving
Binance helpt Taiwanese Autoriteiten bij opsporing van grootschalige witwaszaak
Crypto fan? Neem een kijkje op de Dutch Blockchain Days 2024
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto-analisten voorspellen: Zó lang duurt het om miljonair te worden met een $1.000 investering in Cardano
Bekende Nederlandse crypto analist verkoopt al zijn Bitcoin – Dit is waarom
Nieuwe CPI-cijfers vandaag om 14.30: Dit staat de Bitcoin koers te wachten