mclaren
Exchange

OKX gaat een meerjarige samenwerking aan met McLaren Racing

Nadat de exchange OKX eerder al een samenwerking aanging met Manchester City, gaat het nu ook samenwerken met het formule 1 team, McLaren Racing aan.

Crypto in de sportwereld

Crypto bedrijven blijven vol inzetten op de sportwereld. Vandaag heeft exchange OKX aangekondigd dat het de grootste partner is geworden van het McLaren Formule 1-team.

OKX is een samenwerking voor meerdere jaren aangegaan met McLaren en het gaat om honderden miljoenen dollars, zo blijkt uit rapporten.

Het logo van OKX zal het komende Formule 1 seizoen te zien zijn op de raceauto’s van McLaren. Daarnaast zal het logo te zien zijn op de pakken en helmen van F1-coureurs Lando Norris en Daniel Ricciardo. De overeenkomst is de eerste in zijn soort en gaat onmiddellijk in.

McLaren staat momenteel op de vierde plaats in het klassement, met coureurs Lando Norris en Daniel Ricciardo op de zesde en elfde plek. Norris behaalde dit seizoen een derde plaats in de Italiaanse Grand Prix terwijl hij voor het eerst in een MCL36-auto reed.

Sponsor van de Formule 1

OKX is niet het eerste crypto bedrijf die zich mengt in de F1 wereld. Afgelopen juni kondigde de FIA (De verenging achter de Formule 1) aan dat het een sponsorovereenkomst van $100 miljoen had gesloten met Crypto.com. Daarmee werd Crypto.com de eerste cryptocurrency sponsor van de F1 wereld.

De overeenkomst van OKX is echter nieuw, en geen enkel ander crypto bedrijf was eerder de grootste partner van een Formule 1-team. Bybit werd in februari een “topsponsor” van Red Bull’s F1-team na het ondertekenen van een sponsorovereenkomst met Oracle, maar dat toch wat anders. De CEO van McLaren Racing zei het volgende over de samenwerking:

OKX is een al lang bestaand crypto merk dat innovatie, analyse en precisie in zijn werk brengt om geweldige dingen te bereiken. De Grand Prix van Miami is een ideale gelegenheid voor ons om deze samenwerking met OKX voor het eerst aan het licht te brengen voor onze fans.

– Zak Brown, CEO van McLaren Racing.

Exchange nieuws

Crypto.com stelt lancering in Zuid-Korea uit na toezichtsproblemen
Filipijnse toezichthouder eist dat Apple en Google Binance uit hun app-stores halen
Binance wordt in Canada aangeklaagd voor schending van effectenwetgeving
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto analist: VeChain koers gaat met 1400 procent stijgen
Crypto analist: ‘Deze 3 altcoins gaan vlammen volgende week’
Stuurt de Amerikaanse centrale bank aan op een gigantische crash voor Bitcoin en aandelen?