okx
Exchange

OKX lanceert crypto exchange en Web3 wallet in Nederland

De internationale crypto exchange OKX heeft vandaag bekendgemaakt hun gecentraliseerde handelsplatform en Web3 wallet in Nederland te lanceren. OKX beschouwt Nederland als een belangrijke markt binnen de crypto-wereld en wil dolgraag de concurrentiestrijd aangaan met de gevestigde beurzen uit ons land.

OKX crypto exchange en wallet komt naar Nederland

Sinds april van dit jaar, toen tevens de rebranding van OKcoin Europe naar OKX werd aangekondigd, was het Nederlandse OKX-platform beschikbaar in bètamodus. Gedurende deze testfase richtte OKX zich op het nauwkeurig verzamelen en analyseren van gebruikersfeedback om de dienstverlening in Nederland te optimaliseren. 

Vandaag heeft OKX middels een persbericht naar buiten gebracht hun lokale platform officieel te lanceren in ons land. Nederlandse gebruikers kunnen via de OKX exchange toegang krijgen tot spothandel, evenals conversiediensten, voor meer dan 150 verschillende cryptomunten inclusief meer dan 60 crypto/euro-handelsparen.

OKX biedt toegang via hun website en mobiele app, die beide volledig in het Nederlands beschikbaar zijn.

Gebruikers kunnen bovendien het vertrouwde iDEAL in gebruik nemen voor het gemakkelijk en snel storten en opnemen van fiat-valuta. Daarnaast zijn SEPA-transacties ook kosteloos beschikbaar.

Zoals gezegd introduceert OKX daarnaast zijn eigen Web3 wallet tot de Nederlandse markt. Hiermee weet de beurs zichzelf te onderscheiden binnen de moordende concurrentie van ons land, en tegelijkertijd de deuren tot de decentralized finance (DeFi) wereld wagenwijd te openen. Met de OKX wallet kunnen gebruikers volledige controle behouden over hun cryptocurrencies, door zelf de private keys in handen te hebben.

Al sinds 2021 beschikt OKX over een registratie als cryptodienstverlener bij De Nederlandsche Bank (DNB). 

Toewijding aan Nederlandse cryptomarkt

Volgens Erald Ghoos, de algemeen directeur van OKX Europe, markeert de lancering een belangrijk mijlpaal in de ‘’langdurige toewijding’’ aan ons land. Hij zei dat OKX een deskundig lokaal team heeft aangesteld en zorgvuldige lokale producten heeft ontworpen, waarbij rekening is gehouden met feedback van gebruikers

‘’Het resultaat is een reeks cryptoproducten en -diensten die voldoen aan de behoeften van de Nederlandse gemeenschap, met de nadruk op gebruiksgemak, lage handelskosten en naadloze stortingen en opnames in euro’s, ‘’ aldus Ghoos. 

OKX lijkt na de lancering allesbehalve stil te gaan zitten. De beurs wil blijven innoveren door nieuwe producten te introduceren en zal tevens steeds meer cryptomunten beschikbaar stellen voor Nederlandse gebruikers. ‘’Dit is slechts het begin van onze reis, en we kijken ernaar uit om verder het vertrouwen op te bouwen en een steunpilaar te worden in deze gemeenschap, ’’ zo sloot Ghoos af in het persbericht.

Exchange nieuws

Crypto.com krijgt goedkeuring van Centrale Bank van Ierland als VASP
Ministerie van Financiën van Thailand trekt licentie van cryptobeurs Zipmex in
Coinbase Advanced: Het toonaangevende platform voor ervaren crypto traders
Meer nieuws

Meest gelezen

Advocaat: Dit is wanneer de uitspraak in de Ripple-rechtszaak verwacht wordt
Crypto analist verwacht een mega Solana crash tot $13
ChatGPT voorspelt: Dit is het moment waarop de XRP koers $5 kan bereiken