panasonic
Altcoin

Onbekende crypto schiet omhoog na samenwerking met Panasonic

De waarde van de altcoin JasmyCoin (JASMY) is flink gestegen na de bekendmaking van een partnerschap met het bekende elektronicabedrijf Panasonic.

Als gevolg van deze aankondiging heeft JasmyCoin een prijsstijging van 25% ervaren in de afgelopen week, waardoor de waarde is opgelopen tot $0,022.

Wat is JasmyCoin?

JasmyCoin is gecreëerd door een Japanse organisatie met als doel het ondersteunen van databases via IoT-technologie. IoT, kort voor Internet of Things, verwijst naar het proces waarbij apparaten ‘slim’ worden gemaakt door ze met het internet te verbinden.

Door de integratie van blockchain-technologie kunnen deze apparaten op een volledig transparante en veilige manier acties uitvoeren. Deze acties worden vervolgens geregistreerd op de blockchain, wat zorgt voor een onveranderlijke en betrouwbare datahistorie.

De partnership met Panasonic

In het kader van de samenwerking met Panasonic zal JasmyCoin zich richten op de ontwikkeling van een Web3-platform dat decentrale databases integreert met IoT-technologie. De Chief Financial Officer (CFO) van JasmyCoin, Hara, heeft op het socialemediaplatform X verdere details over deze samenwerking gedeeld. Hierin benadrukte hij de ambitie om binnen een tijdsbestek van drie tot zes maanden een innovatief platform te lanceren:

“We zetten in op een periode van drie tot zes maanden om een platform te ontwikkelen dat fungeert als een persoonlijke datakluis door een gedecentraliseerde database te verbinden met het IoT,” verklaarde de CFO van JasmyCoin op platform X.

Koersontwikkeling JasmyCoin

In de afgelopen twee maanden heeft de koers van JasmyCoin aanzienlijke schommelingen doorgemaakt. Halverwege februari was de altcoin nog ongeveer $0,006 waard, waarna het een opmerkelijke rally inzette en een piek bereikte van $0,0264, wat neerkomt op een indrukwekkende stijging van 340%. Na deze piek onderging JasmyCoin een correctie naar $0,0156 in maart. Sindsdien is de prijs echter alweer met 51% gestegen, wat wijst op een herstel van de waarde.

Nog 4 dagen: Pak nu je 20 Euro bonus bij Bitvavo

Sta je op het punt om de cryptowereld te ontdekken en overweeg je om JasmyCoin of een andere crypto te kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en de Nederlandse crypto beurs Bitvavo krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding

Nog maar 4 Dagen Beschikbaar: meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 20 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Altcoin nieuws

Waarom blijven altcoins achter bij Bitcoin?
Crypto analist: Bitcoin gepiekt, het is tijd voor altcoins
CTO van Andreessen Horowitz bekritiseert memecoins als ‘riskant casino’
Meer nieuws

Meest gelezen

Bitcoin koers verliest $2.000, wat is er aan de hand?
Crypto analist: ‘Deze 3 altcoins gaan vlammen volgende week’
Ripple gaat in beroep en wil $10 miljoen boete betalen aan de SEC