Shiba Inu (SHIB)
Shiba inu

Ondanks crypto winter voegt SHIB 250K gebruikers toe

Ondanks dat de crypto-markt een zware tijd achter de rug heeft, heeft Shiba Inu (SHIB) meer dan 250.000 nieuwe houders toegevoegd.

2022 niet beste jaar voor SHIB

Vorig jaar in november wist Shiba Inu een belangrijke mijlpaal van 1 miljoen houders te bereiken. Gedurende 2021 steeg de munt mede hierdoor aanzienlijk in waarde.

Volgens WhaleStats, een platform dat data van de crypto-markt volgt en bijhoudt, zijn er momenteel in zijn totaliteit 1.257.121 houders van Shiba Inu. Gedurende de afgelopen 12 maanden zijn er meer dan 250.000 van deze houders bijgekomen.

Waar gebruikers wellicht onder de indruk waren van de verbazingwekkende rally in 2021 en besloten aan boord te komen, kon hetzelfde (nog) niet worden gezegd in 2022. Alhoewel het jaar nog een maand kent, wordt niet verwacht dat hier nog grote veranderingen in komen.

Meer dan de helft bezit tokens voor >1 jaar

Uit de data van WhaleStats blijkt ook dat er een dynamische verschuiving is in de samenstelling van de SHIB-houders. Zo bezit inmiddels 56% van alle houders hun SHIB-tokens voor ten minste 1 jaar.

Het is benoemingswaardig dat SHIB in augustus van 2020 gelanceerd werd. De crypto-munt bestaat hierdoor slechts 2 jaar. Dit houdt wel in dat deze eigenaren aan boord kwamen toen SHIB grip kreeg en sindsdien hun tokens hebben behouden.

Ondanks de aanzienlijke prijsdaling voor het SHIB-token en cryptocurrencies over de hele linie, heeft 2022 tal van prestaties opgeleverd voor het Shiba Inu-ecosysteem, zoals de SHIB-Metaverse, de Welly’s Fastfood-integratie en talloze nieuwe ‘partnershibs’. Het is nog niet bekend wat hierin de volgende stap gaat zijn, maar de altcoin maakt mooie stappen.

Shiba Inu nieuws

Dogecoin en Shiba Inu tonen veerkracht door sterke liquiditeit
Shiba Inu bereikt mijlpaal, maar zorgen over de toekomst nemen toe
Staat de Shiba Inu koers aan de vooravond van een Gigantische prijsstijging?
Meer nieuws

Meest gelezen

Dit is waarom de Bitcoin koers zakt
Wat veroorzaakt de crash van de Bitcoin koers?
Bitcoin koers kan dalen naar $42.000 na de BTC Halving