Altcoin Nieuws, Shiba inu Nieuws

Op Valentijnsdag zullen er een miljard Shiba tokens vernietigd worden

Steven Cooper, eigenaar van Bigger Entertainment, gaat deze Valentijnsdag de SHIB community helpen. Hij heeft namelijk een burn-party georganiseerd op 14 februari. Tijdens deze burn-party zullen er een miljard Shiba Inu tokens vernietigd worden. Om dit door te laten gaan tweette hij het volgende bericht naar zijn Twitter volgers:

“Er zouden slechts 5.600 mensen $5 moeten betalen om een miljard SHIB tokens te vernietigen. Laten we de pot bouwen! #shibarmy”


Wil jij SHIB verhandelen op 1 van de grootste en meest betrouwbare exchanges ter wereld? Klik hier en ga naar KuCoin.


De missie om SHIB 1 cent waard te laten worden

Bigger Entertainment heeft zijn SHIB-burn-campagnes minder dan drie maanden geleden gelanceerd. De missie achter deze campagnes is om de SHIB prijs te laten stijgen. Het liefst naar de 1 cent.

Op 7 januari maakte Bigger Entertainment bekend dat het 1 miljard munten had vernietigd. De burn-campagne van Bigger Entertainment is uniek. Dit aangezien mensen alleen maar naar muziekafspeellijsten hoeven te luisteren. Als dit gebeurd wordt een groot deel van de royalty’s geburned.

Een ander interessant feit over deze campagne is dat alle burns zijn geverifieerd door Shytoshi Kusama, zelf een toonaangevende ontwikkelaar van SHIB.

Volgens Shib Burn-statistieken zijn er in de afgelopen 24 uur 3.765.784 SHIB-tokens vernietigd met slechts 2 transacties. In totaal zijn er nu 410.300.763.616.057 SHIB-tokens vernietigd. Dat is 41% van de initiële voorraad.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten