Dogecoin, Persbericht, Shiba Inu

Op zoek naar de volgende Doge – Garlicoin

Na een half jaar in een achtbaan waarin de cryptomarkt in zijn geheel met een factor 8 groeide, is een schijn van gezond verstand teruggekeerd op de markten. Een van de kenmerken van deze bull-run is de opkomst van memecoins als een belangrijke pijler van het crypto-ecosysteem die de aandacht trekt van onder meer Elon Musk. Ondanks de bliksemsnelle opkomst van DOGE en alle munten met hondenthema die in de voetsporen van DOGE trachten te treden, blijven memecoins nog steeds een minuscuul deel van de cryptowereld met 1/30ste van de marktkapitalisatie van de hele markt. Dus, nog steeds een relatief onontgonnen hoek van de cryptowereld, blijft de kans voor vele andere memecoins om het succes van DOGE te evenaren.

Nu het momentum tijdelijk uit de markt is verdwenen, verschuift de zoektocht echter naar projecten met solide fundamenten die de waanzin kunnen overleven. De aandacht van de mainstream en de daaruit voortvloeiende prijsstijgingen van DOGE, heeft een aantal memecoins voortgebracht van twijfelachtige legitimiteit. Wij geloven dat sommige van de memecoins die een bliksemsnelle stijging hebben doorgemaakt, niet over de fundamenten beschikken om op lange termijn te gedijen. Om het kaf van het koren te scheiden, hebben we de volgende parameters gebruikt om solide projecten te identificeren – gemeenschap, geloofwaardigheid en ten slotte token-economie.

Bij het evalueren van de top 20 memecoins op Coinmarketcap op basis van deze drie parameters, trok één klein juweeltje onze aandacht – Garlicoin (GRLC).

Gebaseerd op de sterke fundamentals en het feit dat GRLC nog steeds gewaardeerd wordt op 1/7000ste van DOGE, geloven wij dat er een sterk opwaarts potentieel kan zijn. Dit artikel zal verder ingaan op deze stelling.

Gemeenschap – grote en robuuste aanhang, opkomend ecosysteem, unieke identiteit en eenvoudige mijnbouw op commodity-hardware

Garlicoin, een echte gemeenschapsmunt, werd geboren uit een reddit-post van 25 december 2017 waarin de creatie van een cryptocurrency met knoflookbroodthema werd beloofd als de post 30.000 upvotes zou krijgen. Door de wil van de knoflookbroodgoden (als zoiets bestaat), kreeg de post de vastgestelde upvotes en zo werd Garlicoin geboren en bracht het zijn geroosterde, boterachtige, stinkende goedheid naar zijn gemeenschap. Het is belangrijk om de nadruk te leggen op de oorsprong van het project, omdat in tegenstelling tot andere top-down memecoins die zijn ontstaan om de goldrush van het afgelopen half jaar te exploiteren, Garlicoin is geboren als antwoord op de vraag van de gemeenschap.

Reddit volgers – r/garlicoin heeft al een indrukwekkende gemeenschap van 101k leden. Om dat in perspectief te zetten, Shiba Inu die 500x Garlicoin waard is heeft een community van 160k op Reddit. Nog indrukwekkender is de loyaliteit van de leden van de gemeenschap, die meer zegt dan alleen het absolute aantal volgers. Op de subreddit r/GarlicMarket, zijn GRLC loyalisten enthousiast bereid om producten en diensten te ruilen voor Garlicoin.

Unieke identiteit – Verder geloven we sterk dat een memecoin een eigen unieke identiteit moet hebben om de groei van de gemeenschap op lange termijn te ondersteunen. Garlicoin onderscheidt zich van alle munten met honden-, Elon Musk- en maanthema’s en heeft een unieke identiteit binnen de cryptowereld, wat betekent dat het niet met alle anderen concurreert om aandacht op de markt.

Makkelijk te delven & ASIC-bestendigheid – Naast de gemeenschap van GRLC HODLers, zijn de miners een andere belangrijke pijler van een community-gedreven memecoin. Ontworpen om benaderbaar te zijn voor iedereen met niet-gespecialiseerde commodity hardware, kan Garlicoin’s mijnbouw algoritme, Allium draaien op zowel GPU’s als CPU’s die wijdverbreid bezit zijn. Bovendien, Allium is

 Ontworpen om ASIC-bestendig te zijn, wat betekent dat het economisch niet haalbaar is om speciale hardware te maken voor Garlicoin-mijnbouw die mogelijk de prestaties/prijs van kant-en-klare computerhardware zou kunnen overtreffen. Dit houdt GRLC-mijnbouw toegankelijk voor gewone consumenten, wat de gemeenschapsgerichtheid van het project bevordert.

Geloofwaardigheid – overleefde de crypto-winter, regelmatige technologie-upgrades, eerlijke website-inhoud & goed gedocumenteerde wiki

Levensduur van het project – Zoals eerder benadrukt, in tegenstelling tot sommige memecoins die in het recente verleden zijn ontstaan als reactie op de explosie van de prijzen, bestaat Garlicoin al 3 en een half jaar. Dit betekent dat het project de laatste cryptowinter heeft overleefd, die voor veel projecten het einde van de weg betekende, en alleen de meest veerkrachtige achterliet. Dit doet ons geloven dat de gemeenschap er in zit voor de lange termijn en dus minder kans heeft op een rug pull.

Korte bloktijden, snelle transacties en een algo dat de moeilijkheidsgraad aanpast. – Met bloktijden van 40 seconden is GRLC ontworpen om snelle en goedkope transacties te garanderen. Bovendien maakt GRLC gebruik van Dash’s DGW moeilijkheidsgraad aanpassingsalgoritme, dat de mijnbouw moeilijkheid aanpast in lijn met de hash rate. In tegenstelling tot andere altcoins met een lage hash rate, maakt dit GRLC weerbaar tegen kaping door profit mining pools die kunnen leiden tot significant hogere block tijden, oftewel lange transactie bevestigingstijden.

Regelmatige technologie-upgrades – Zoals aangegeven in de tabel hierboven, geven de GitHub repositories recente upgrades aan, waarbij de nieuwste release op 12 mei werd gepubliceerd. Vergelijk dit met de 2e grootste memecoin op de markt, Shiba Inu geeft niet eens toegang tot de broncode, wat weinig goede basis biedt om hun hoge beweringen te evalueren. Bovendien hebben de ontwikkelaars onlangs WGRLC gelanceerd als een BEP20 token op de Binance Smart Chain, wat betekent dat het token nu kan worden gekocht op Pancake Swap en de deur zou openen voor noteringen op andere gedecentraliseerde beurzen in de nabije toekomst.

Eerlijke website inhoud & Wiki – Net als de Dogecoin website, is garlicoin.io vrij gematigd in hoe het het project op de markt brengt. Niet de wereld belovend en trouw blijvend aan de memecoin geest om het leuk, licht en toegankelijk te houden, geeft de website aan geïnteresseerd te zijn in het opbouwen van een echte gemeenschap zonder de verlokking van snel geld. Om hun wiki pagina te citeren, “Heet uit de oven en klaar om u te dienen met zijn boterachtige goedheid. Garlicoin is de munt die je nooit dacht nodig te hebben, en die je waarschijnlijk ook niet nodig hebt.”

Gezien de aantrekkelijke token-economie (die we in de volgende sectie zullen verdiepen), is het geruststellend om te zien dat het deflatoire aspect van GRLC slechts één keer op de website wordt genoemd. Dit is een verfrissende onderbreking van alle andere memecoin-websites waar je niet doorheen kon scrollen zonder de woorden BURN, LOCKED LIQUIDITY, REWARDS meerdere keren tegen te komen. Deze beloftes zijn ongetwijfeld succesvol gebleken in het aantrekken van veel aandacht temidden van de marktgekte, maar de duurzaamheid van deze projecten door moeilijkere tijden heen valt nog te bezien.


Economie van de tokens – maximale voorraad, 92% al gemijnd, en 1/7000ste van de marktkapitalisatie van DOGE

Maximum levering – In tegenstelling tot de meeste andere memecoins op de markt, heeft GRLC zijn maximum levering beperkt tot 69 miljoen, waardoor het deflatoir is. Om dit in perspectief te zetten, zelfs DOGE heeft geen

met zijn huidige circulerende voorraad al op 129,9 miljard. Met het aanbod van GRLC beperkt tot 69 miljoen, zou de toegenomen vraag om GRLC te verwerven leiden tot een onevenredige prijsstijging in vergelijking met zijn inflatoire collega’s. Bovendien zijn 92% van alle munten al gemijnd en over ongeveer 4 jaar zou meer dan 99% van alle GRLC gemijnd zijn. Dit plaatst GRLC in een selecte groep van cryptocurrencies, waarbij de schaarste het nog interessanter maakt vanuit een prijs perspectief.

Market cap vergelijking – Zoals hierboven benadrukt, hebben DOGE en SHIB hun market caps staan op respectievelijk 7000x en 500x die van GRLC. Als Garlicoin er inderdaad in slaagt om de doelstellingen op de roadmap te halen (waar we redelijk zeker van zijn dat ze dat zullen doen), dan is er nog een enorme winst te behalen. En als de memecoin markt verder blijft groeien, wat nog steeds een realistische mogelijkheid is, zal deze potentiële winst nog verder toenemen. Deze cijfers zijn uitsluitend bedoeld om perspectief te bieden. U als lezer bent het best geplaatst om uw eigen oordeel te vormen.

Als het zo goed is, waarom is het dan zo ondergewaardeerd? – De cryptowinter overleven, niet toegankelijk op grote beurzen, maar niet voor lang

De cryptowinter overleven – Zoals met DOGE en het grootste deel van de cryptowereld, was het GRLC-project getuige van een periode uit de schijnwerpers in de loop van de cryptowinter. Tijdens deze periode lijkt de gemeenschap het project echter te zijn blijven steunen met verbeteringen aan hun website, beursnotering, technologie-upgrades en nog veel meer, wat het project overeind heeft gehouden met sterke fundamenten gelegd voor toekomstige groei.

Niet toegankelijk op grote beurzen – Dit is misschien wel de grootste belemmering voor GRLC om toe te treden tot de elite liga’s van de memecoin wereld. Het is echter duidelijk dat het projectteam zich hiervan bewust is, wat wordt weerspiegeld in de reeks van nieuwe beursnoteringen in de loop van het afgelopen jaar. Bovendien is de lancering van verpakte Garlicoin ook een zeer positief teken, wat heeft geleid tot de notering op Pancakeswap. GRLC is onlangs ook genoteerd op Tradeogre, dat populair is onder de memecoin-gemeenschap. De roadmap en reddit posts geven aan dat meer beursnoteringen in de maak zijn en verwacht worden in de loop van Q3 van dit jaar. Gezien de fundamenten van het project, denken wij dat verschillende beurzen interesse zullen hebben in een notering van GRLC.


Conclusie

Robuuste gemeenschap, sterke geloofwaardigheid en aantrekkelijke token economie maakt ons geloven dat GRLC een munt is die goed geplaatst is om toe te treden tot de elite liga’s van de memecoin markt. Nog steeds op 1/7000ste van de marktkapitalisatie van DOGE, blijft er een aanzienlijke opwaartse ruimte die nog moet worden veroverd. Met het project dat in het recente verleden enorme upgrades heeft geleverd, inclusief de lancering van verpakte Garlicoin (WGRLC), zijn we ervan overtuigd dat het team goed geplaatst is om de komende mijlpalen op hun roadmap te halen. Met de recente notering van WGRLC op PancakeSwap, heeft het token voor het eerst het potentieel om een enorme piek in de vraag te zien als het de aandacht trekt van grote handelaren. Met de block halvering binnenkort en verdere exchange listings op komst, lijkt het nu een goed moment om GRLC’s knoflook-goodness toe te voegen aan je memecoin portfolio!

Disclaimer: Een eerlijke fundamentele analyse van een opkomende memecoin zou niet compleet zijn zonder een vermelding van de risico’s die gepaard gaan met het investeren in hen. Gezien de extreme volatiliteit van cryptomarkten, is het over het algemeen aan te raden om niet meer te investeren dan een bedrag dat u comfortabel zou kunnen verliezen. Wij zien het HODLen van een klein beetje memecoins als een opwindende kans om deel te nemen aan een gemeenschapsopbouwende oefening van een soort die nog nooit eerder in de geschiedenis is vertoond en een lach te hebben terwijl we bezig zijn.

Voor meer informatie over Garlicoin, kunt u terecht op: https://garlicoin.io/