Bitcoin Nieuws

Bitcoin Nieuws

Opgelet: Bitcoin ziet enorme flash crash

De Bitcoin koers is zojuist in 2 minuten tijd van $10.150 naar $9.100 gecrasht. De volatiliteit is enorm dus het is opletten geblazen als handelaar.

Bitcoin crash 1 minuut grafiek – Bron: Tradingview

Wat is de reden van de crash?

De Bitcoin koers is zojuist enorm gecrasht. Rond 16:50 zakte de koers in 1 minuut tijd van $10.200 naar $9.100. Op het moment van schrijven is de prijs weer iets hersteld en ligt de koers rond de $9.500.

Wat de reden is van de plotseling crash is nog niet duidelijk. Wel verwachten wij dat een grote whale en of BitMEX liquidaties te maken hebben met de enorme koersdaling.

Wanneer 1 grote whale zijn Bitcoins verkoopt schiet de prijs omlaag door het enorme aanbod dat ontstaat door de verkooporder. Daarnaast wordt zo’n move vaak versterkt door alle long posities die geliquideerd worden en stoploss die afgaan.

Of dit daadwerkelijk de reden is van de crash is echter nog niet duidelijk. Wanneer we meer weten zullen iedereen weer updaten.

 

Bitcoin nieuws

Australiërs kunnen bij 175 pompstations benzine kopen met crypto Australiërs kunnen bij 175 pompstations benzine kopen met crypto
Bitcoin en altcoins dippen na publicatie Fed Minutes Bitcoin en altcoins dippen na publicatie Fed Minutes
Voormalig Goldman Sachs bankier legt uit waarom Wall Street Bitcoin niet begrijpt Voormalig Goldman Sachs bankier legt uit waarom Wall Street Bitcoin niet begrijpt
Meer nieuws

Meest gelezen

Ethereum koers doorbreekt $2000 in aanloop naar de Merge Ethereum koers doorbreekt $2000 in aanloop naar de Merge
Nieuwe Shiba Inu-game is een hit in Vietnam Nieuwe Shiba Inu-game is een hit in Vietnam
Shiba Inu rolt Shiba Eternity-game uit in Vietnam Shiba Inu rolt Shiba Eternity-game uit in Vietnam
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten