Altcoin Nieuws

Altcoin Nieuws

Oprichter van Tron (TRX) koopt voor $15 miljoen aan Bitcoin

Niet alleen de president van El Salvador heeft de recente koersval gebruikt om extra Bitcoins te kopen. Justin Sun, de oprichter van Tron, heeft precies hetzelfde gedaan.

Justin Sun en Bukele kopen beide voor 15 miljoen aan BTC

De president van El Salvador, Nayib Bukele, kondigde op Twitter aan dat het land 500 Bitcoins had gekocht voor een totaal van $15.3 miljoen. Dit deed de president te midden van de afgelopen koersval van de cryptomarkt. Het land bezit nu in totaal 2.301 BTC tokens.

Slechts 12 uur na de aankondiging van Bukele, trad de oprichter van Tron, genaamd Justin Sun, in de voetsporen van El Salvador door ook 500 munten voor in totaal $15,5 miljoen te kopen.

Bukele was erg blij met de aankoop die hij had gedaan te midden van de dip. 11 uur na zijn aankoop tweette hij al dat, als hij dat zou willen, zijn 500 Bitcoins al met een miljoen dollar winst door had kunnen verkopen. Dat is hij echter niet van plan. Bukele heeft in het verleden verschillende keren geprofiteerd van de dip in de cryptomarkt.

Tron (TRX) is de best presterende cryptomunt van deze week

Of de aankopen van beide heren goed zullen uitpakken is nog maar de vraag. De recente dip lijkt namelijk nog niet voorbij na vier dagen non-stop bloedvergieten. De BTC prijs ligt op het moment van schrijven rond de $31.350. Dat is een daling van 17 procent in een week tijd.

De token van Justin Sun, Tron (TRX), presteert juist uitermate goed de afgelopen dagen. De TRX token steeg vandaag met meer dan 10 procent en de prijs van de munt is in de afgelopen 7 dagen met meer dan 12 procent gestegen. Hiermee is TRX de best presterende top 100 cryptomunt van deze week.

Altcoin nieuws

Do Kwon’s eerste interview sinds de ondergang van Terra Do Kwon’s eerste interview sinds de ondergang van Terra
Ethereum Classic koers stijgt naar hoogste punt in 4 maanden tijd Ethereum Classic koers stijgt naar hoogste punt in 4 maanden tijd
37.000 decentrale applicaties op Polygon, stijging van 400% in 2022 37.000 decentrale applicaties op Polygon, stijging van 400% in 2022
Meer nieuws

Meest gelezen

Ethereum koers doorbreekt $2000 in aanloop naar de Merge Ethereum koers doorbreekt $2000 in aanloop naar de Merge
Cardano bereikt belangrijke mijlpaal nu Vasil-tests de laatste fasen ingaan Cardano bereikt belangrijke mijlpaal nu Vasil-tests de laatste fasen ingaan
Shiba Inu rolt Shiba Eternity-game uit in Vietnam Shiba Inu rolt Shiba Eternity-game uit in Vietnam
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten