Cryptocurrency

Cryptocurrency

P2P-Volume markten Latijns-Amerika bereiken record in April

Uit gegevens van Coin.dance blijkt dat het peer-to-peer (P2P) handel in Latijns-Amerika een nieuw record heeft gevestigd. Zo zag de handel tussen Bitcoin (BTC) en de Mexicaanse peso een piek van +71%. Onder andere in Argentinië, Chili en Venezuela zijn records verbroken.


Peer-to-Peer Handel in Latijns-Amerika

In Argentinië heeft de P2P-handel na een enorme stijging een nieuw record gevestigd van $710.000. Dit gebeurde in de week van 18 april. Hierdoor is het oude record van $670.000 verbroken.

Ook in Chili is een recordhoogte in handel verbroken in de week van 4 april. Waar de gemiddelde wekelijkse handelsactiviteiten in Chili normaliter tussen de $280.000 en $325.000 ligt, is deze gestegen naar bijna $400.000.

In Colombia is gedurende de afgelopen maand de handel tevens ook gestegen naar een nieuw record, waarbij de week van 4 april de op één na sterkste wekelijkse handel op de markt heeft laten zien. Het volume gedurende deze week was circa $2,7 miljoen. Normaliter is de handel hier tussen de $2,1 miljoen en de $2,6 miljoen


Venezuela breekt records

De handel op LocalBitcoins in Venezuela heeft een enorm record verbroken. Zo zag de handel in Venezuela afgelopen week een nieuw record volume van maar liefst $4.1 miljard aan Bitcoins die binnen 7 dagen van eigenaar veranderde. Hierdoor was deze week de vierde opeenvolgende recordweek in Venezuela.

 

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten