Altcoin Nieuws

Altcoin Nieuws

Parabolische prijsstijging SafeMoon is niet houdbaar

Eigenlijk alle bekende handelaren zijn het erover eens. De Safemoon-rally is niet duurzaam.


De opmars en val van SafeMoon

SafeMoon, een token op de Binance Smart Chain dat bekend staat als een Tiktok-memetoken, heeft een flinke pump en dump meegemaakt. Volgens de gegevens van Dex.Guru is de prijs van SafeMoon eerst met honderden procenten gestegen, maar is het in de afgelopen twee dagen met bijna 50% gedaald van $0,0000074 naar $0,0000045.

SafeMoon begon met een lage marktkapitalisatie van ongeveer $50.000. De prijs en marktkapitalisatie van Safemoon gingen echter parabolisch na de groeiende populariteit op TikTok. De prijs van SafeMoon van steeg van $0,00000029 naar $0,0000074, wat meer dan 2200% is in slechts drie weken tijd.

SAFEMOON koersverloop – Bron: CoinMarketCap

unSAFEMOON

Of er enige fundamentele use-cases achter de SafeMoon-rally zitten, valt nog te bezien. Voor nu lijkt het vooral een hype. Op 22 april kondigde het SafeMoon-team aan dat de cryptocurrency wordt overspoeld met aanbiedingen van grote Aziatische exchanges. Het team zei dat een exchange in Azië die momenteel in gesprek is met SafeMoon. Het team zei:

“#SAFEMOON wordt momenteel overspoeld met aanbiedingen van exchanges. Binnenkort zal de munt ook te koop zijn op een Aziatische exchange. Hierdoor kunnen Aziatische communities Safemoon kopen. De exchange heeft $ 857 MILJOEN 24-uurs handelsvolume en is de 36e GROOTSTE ter wereld.”

Ondanks dat de munt misschien op meerdere plekken te koop zal zijn vertellen handelaren dat de hype geen stand zal houden. De bekende handelaar Luke Martin noemde de token al “unSAFEMOON” nadat de koers met 65% was gedaald.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten