Nieuws, Trending

PayPal ingehaald door Cash App in Google Play Store


De applicatie ‘CashApp’ is ontwikkeld door Square. Middels deze applicatie kunnen gebruikers geld naar elkaar overmaken. De app heeft nu een belangrijke mijlpaal nadat deze populairder dan PayPal is geworden in de financiële categorie in de Google Play Store van de Verenigde Staten (VS).


CashApp

De CashApp wint al een aantal maanden aan populariteit. Zo heeft de applicatie lang op nummer 2 gestaan in de Google Play Store. 
Hier bleef het echter niet bij, zo nam het aantal gebruikers van de app met 150% toe. Inmiddels heeft de app meer dan 7 miljoen actieve gebruikers.

Kort hierna maakte het bedrijf bekend dat het een Bitcoin-service voor kopen en verkopen voor gebruikers in alle 50 Amerikaanse staten mogelijk wou maken, waarna de app nog populairder werd.Indrukwekkend jaar

Square heeft dit jaar een indrukwekkende groei in omzet laten zien. Ook de winst van het bedrijf is gegroeid. Grotendeels komt dit door de populariteit van hun CashApp. Volgens de CFO van het bedrijf is de grote groei het gevolg van de erg positieve prestatie van CashApp sinds het bedrijf het handelen in Bitcoin (BTC) mogelijk heeft gemaakt. In die tijd onthulde ze ook dat de CashApp op nummer 15 stond in de Google Play Store en in de top 30 van de ranglijst in de App Store steeg. Deze is in korte tijd flink in de ranglijsten gestegen.