Ethereum, TH
Ethereum

Pentoshi voorspelt Ethereum koers van 3.500 dollar

De populaire pseudonieme analist Pentoshi gelooft dat de Ethereum koers op weg is naar het niveau van 3.500 dollar. Na een lange periode van consolidatie is het volgens Pentoshi tijd voor een significante stijging voor de munt van Vitalik Buterin.

https://twitter.com/Pentosh1/status/1746327516329951330

Wanneer gaat Ethereum stijgen?

Als we Pentoshi mogen geloven gaat de Ethereum koers ergens in Q1 of Q2 van 2024 richting het niveau van 3.500 dollar.

Daarvoor moet volgens de analist wel de koers van 2.765 dollar doorbroken worden. Dat lijkt op basis van zijn grafiek de volgende grote weerstand voor Ethereum te zijn.

Mogelijk kan Ethereum daarin slagen als het narratief omtrent de Spot Ethereum ETFs opleeft. De verwachting is nu dat we rond mei 2024 de goedkeuring van de Spot Ethereum ETFs kunnen verwachten.

Het is echter nog wel de vraag in hoeverre die een succesvolle lancering zullen produceren voor Ethereum. De lancering van de Ethereum Futures ETFs was namelijk allesbehalve een succes.

Pentoshi is niet alleen bullish over Ethereum

Naast Ethereum is Pentoshi ook nog altijd bullish over Solana. Het jaar 2023 begon fantastisch voor Solana, maar eindigde met dalingen.

Volgens Pentoshi moet Solana nog even consolideren in de huidige range, voordat het aan de weg omhoog kan beginnen. Het niveau van 70 dollar ziet hij als een belangrijke steun voor de munt.

“Ik denk dat de consolidatie-periode voor Solana tenminste 30 dagen gaat duren. Zelfs als we het niveau van 70 dollar niet zien”, aldus Pentoshi.

Op het moment van schrijven komt de Solana koers binnen op 96 dollar en lijkt er nog weinig aan de hand voor de munt. Het is immers helemaal niet gek dat een project na zo’n gigantische run omhoog even op adem moet komen.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Ethereum of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Ethereum nieuws

Santiment: De Ethereum koers zal spoedig weer gaan stijgen
Ethereum stort in: koers duikt onder de $3.000
Ethereum vs Bitcoin: Kan ETH zich herpakken in mei?
Meer nieuws

Meest gelezen

Cathie Wood: 6 Ethereum is genoeg om miljonair te worden
Waarom is de cryptomarkt zo hard onderuit gegaan?
Bitcoin koers valt onder de $60.000 – wat is er aan de hand?