Prijsanalyse

Prijsanalyse

Perlin (PERL) prijsanalyse 29 april 2021

Hoe staat de Perlin koers ervoor? Vandaag analyseert onze analist de PERL grafieken en vertelt hij wat je kunt verwachten.


Perlin (PERL) 2 dagen grafiek

PERL heeft de afgelopen twee maanden een behoorlijke stijging van maar liefst 400% meegemaakt. Momenteel zien we dat de PERL koers wat getraced. Vandaag gaat onze analist kijken wat we de komende tijd kunnen verwachten van de altcoin.

Op de 2 daagse grafiek zien we dat de koers is teruggevallen naar de goden pocket regio van de Fibonacci met een mooie bounce op de horizontal support van 191 satoshi. De ema55 en 100 zijn weer bullish gekruist nadat ze sinds oktober bearish gekruist waren. De ema200 functioneert nu al 4 dagen als support, dus al met al ziet het er redelijk positief uit. Het enige minpunt aan dit timeframe is de rsi. Die bevindt zich namelijk onder de ema en 50 niveau en lijkt naar beneden te willen gaan.

PERL 2 dagen grafiek – Bron: Tradingview

Perlin (PERL) 4-uurs grafiek

De eerste tekenen van een reversal kunnen we op de 4-uurs grafiek al waarnemen. We zien namelijk dat de koers de breaker voorbij is en een rejection heeft gehad op het 270 satoshi-level.

Als we de upmove meten met de Fibonacci tool, zien we dat de golden pocket uitlijnt onder de breaker. Ook zien we dat het confluence heeft met de weekly open (WO). Wanneer je goed kijkt zie je een orderblock ontstaan tussen de Fib 0.5 en 0.705 en gezamenlijk met de confluence die we al gespot hadden lijkt onze analist dit een mooi moment om te kijken voor een longterm positie. PERL is namelijk nog niet explosief gestegen zoals vele andere altcoinscoins dat wel hebben gedaan.

De ema’s staan bearish en ook de rsi zit klem onder de ema. Wel ligt de rsi nog op het 50 niveau wat positief is. Een cross-over van de rsi op de ema zou een mooie trigger zijn om de weg naar boven te gaan vervolgen.

PERL 4-uurs grafiek – Bron: Tradingview

Perlin (PERL) 1-uur grafiek

Op de 1-uur grafiek is het orderblock voor de tweede keer terug getest en na de 2e keer heeft de PERL-koers weerstand ondervonden van de één na laatste higher high (gemarkeerd met een groene cirkel).

De ema200 heeft de koers mooi opgevangen. Hier ligt tevens ook confluence met de ema55 en de ema 100 ligt er net weer onder. De rsi is al een tijdje zijwaarts aan het bewegen en bevindt zich momenteel onder de ema en 50 niveau.

PERL 1-uur grafiek – Bron: Tradingview

Conclusie

Onze analist vertelt dat hij de PERL grafieken er erg mooi uit vindt zien. Volgens hem is een prijsstijging van 40% tot 60% dan ook haalbaar. Wel moet de koers dan stand weten te houden boven het orderblock die we op de 4-uurs grafiek hebben ingetekend.

Mocht het orderblock aan onderzijde breken dan kunnen we support verwachten op 191 – 160 satoshi en daarna pas weer op 96 satoshi.

Major weerstand ligt op 270 satoshi en als deze eenmaal geflipt is ligt major weerstand rond de 390 satoshi. Op 301 en 345 zien we nog wel wat lokale weerstand.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten