phemex
Exchange

Phemex helpt je voor te bereiden op de aankomende bullmarkt: Ontdek hoe

Phemex, opgericht in 2019, heeft zich niet alleen snel gevestigd als een top 5 crypto-beurs maar staat ook bekend om zijn innovatieve aanpak en geavanceerde handelsplatform. Met een missie om de financiële handel te democratiseren, beloofde Phemex meer te worden dan slechts een platform; het pionierde een revolutie door decentralisatie binnen gecentraliseerde beurzen. 

Dit unieke streven heeft het platform onderscheiden in de bruisende wereld van cryptocurrency-handel. Het biedt een breed scala aan handelsopties, waaronder meer dan 200 contract- en spot-pairings, waardoor het een populaire keuze is voor zowel beginners als ervaren handelaren. Deze introductie dient als een voorproefje van de diepere duik die we later zullen nemen in hoe Phemex deze revolutionaire visie tot leven brengt, en illustreert hun toewijding aan het vooropstellen van gebruikerservaring en veiligheid in een onvoorspelbare digitale economie. Bereid je voor om te ontdekken hoe Phemex niet alleen de regels van het spel verandert, maar ook de manier waarop we over financiële transacties en cryptocurrency-handel denken.

WebsiteHttps://Phemex.com/
Beschikbaar op mobielJa
Aantal tokes/coins+250
RegulatieVASP
Native TokenPhemex Token (PT)
Fiat muntenEUR, USD, GBP, CHF, JPY, CAD
Opgericht in2019
Aantal gebruikersMeer dan 6 miljoen wereldwijd

Belangrijkste Functies en Mogelijkheden

Phemex onderscheidt zich door zijn veelzijdige handelsopties. De spot- en contracthandel op het platform zijn intuïtief en toegankelijk, met de mogelijkheid om tot 100x leverage te gebruiken in contracthandel. Deze flexibiliteit maakt het aantrekkelijk voor een divers publiek.

Een bijzonder indrukwekkend aspect van Phemex is het aanbod van geavanceerde handelsbots, zoals de Futures Grid Trading Bot en de Futures Martingale Bots. Deze bots zijn ontworpen om het handelsproces te automatiseren en te optimaliseren, wat bijdraagt aan een efficiëntere handelservaring.

Phemex Spot-trading

De interface voor spot trading bevat alle relevante informatie die gebruikers nodig hebben om een diepgaande marktanalyse uit te voeren voordat ze de “Take Profit,” “Stop Loss,” en “Instappunten” instellen. Dankzij TradingView, die zijn standaardtools zoals indicatoren toegankelijk maakt.

Het Orderboek helpt de gebruiker om de marktbeweging in te schatten door de activiteiten van kopers en verkopers in overweging te nemen. De indicatoren en verschillende tijdsframes stellen handelaren in staat om technische analyse op de markt uit te voeren. Het platform ondersteunt 223 cryptocurrencies voor spot trading, en deze selectie blijft groeien.

Het Phemex-handelsplatform wordt aangedreven door de CrossEngine en TradingEngine. De TradingEngine werkt door klantorders te matchen op basis van prijs en tijdsprioriteit. De CrossEngine is ontworpen om 300.000 transacties per seconde te verwerken met een uitvoeringstijd van minder dan 1 milliseconde.

Phemex Contract-tradining

Phemex’s contracthandel, inclusief perpetual contracts, staat handelaren toe om te speculeren op de toekomstige prijs van cryptocurrencies zonder de activa daadwerkelijk te bezitten. Dit segment biedt tot 100x leverage, waardoor handelaren met een klein bedrag een grote positie kunnen innemen, wat zowel het potentieel voor winst als risico verhoogt. Het platform zorgt voor een intuïtieve ervaring met geavanceerde order types en risicobeheertools.

Handelsbots op Phemex

In de voortdurend evoluerende wereld van cryptocurrency-handel benadrukt Phemex het belang van automatisering als een essentieel hulpmiddel voor handelaren. Het platform biedt geavanceerde handelsbots, die zijn ontworpen om de handelservaring te optimaliseren, winsten te maximaliseren en risico’s te minimaliseren. Deze sectie belicht de diverse mogelijkheden van handelsbots beschikbaar op Phemex.

Futures Grid Trading Bot

Speciaal voor Beginnende Handelaren: De Futures Grid Trading Bot van Phemex is ontworpen met het oog op nieuwkomers in de cryptohandel. Deze bot automatiseert het kopen en verkopen van futurescontracten op basis van door gebruikers gedefinieerde prijzen, waardoor rationele besluitvorming wordt bevorderd, vrij van emotionele marktschommelingen.

Spot Grid Bot

Voor de Doordachte Investeerder: De Spot Grid Bot, die in de spotmarkt opereert, automatiseert het koop- en verkoopproces van cryptocurrency op vooraf bepaalde intervallen. Dit creëert handelsrasters die nauw aansluiten bij individuele handelsbehoeften, zonder dat gebruikers urenlang grafieken hoeven te analyseren.

Futures Martingale Bot

Voor de Ervaren Handelaar: De Futures Martingale Bot biedt een geavanceerde strategie door de inzet te verdubbelen na een verliezende handel, wat een snelle terugkeer en herstel van tegenslagen mogelijk maakt. Deze bot past zich aan veranderende marktomstandigheden aan en positioneert handelaren strategisch voor mogelijke prijsomkeringen.

Signal Trading Functie

Ultieme Automatisering voor Experts: De Signal Trading-functie staat expert handelaren toe hun strategieën te automatiseren door gebruik te maken van signalen van TradingView-webhooks. Deze functie synchroniseert favoriete triggers direct met het Phemex-account, wat een naadloze integratie van handelsinformatie mogelijk maakt voor precisiehandel.

Koop/Verkoop Crypto op Phemex

Phemex maakt het kopen en verkopen van crypto gemakkelijk en toegankelijk, zelfs voor beginners. Met een focus op gebruiksvriendelijkheid biedt Phemex lage kosten en een eenvoudige procedure om direct aan de slag te gaan in de crypto-wereld.

Directe Toegang tot Crypto

Stel je voor: je bent klaar om de wereld van cryptocurrencies te betreden, maar de gedachte aan het navigeren op complexe exchanges schrikt je af. Phemex vereenvoudigt dit proces aanzienlijk met zijn één-klik koop/verkoopfunctie:

  1. Selecteer je valuta en de crypto van je keuze.
  2. Verifieer jezelf.
  3. Kies een betaalmethode. Phemex zal op basis van de huidige beste wisselkoers een betaalmethode aanbevelen!

Met de razendsnelle koopfunctie van Phemex kun je in een oogwenk de gewenste cryptocurrencies verwerven. Zeg vaarwel tegen lange verificatieprocessen en buitensporige kosten – Phemex biedt de laagste kosten voor EUR creditcardaankopen onder alle exchanges, waardoor elke transactie niet alleen snel, maar ook kosteneffectief is.


Geen Kosten voor Fiat Stortingen

Phemex zorgt ervoor dat stortingskosten verleden tijd zijn, waardoor je zonder extra kosten kunt starten met handelen. De platform ondersteunt meerdere betalingsmethoden, zoals SWIFT en SEPA, en zorgt met samenwerkingen voor veilige stortingen.

Credit-/Debitkaart Transacties

Voor wie graag met credit- of debitkaart betaalt, biedt Phemex een simpele oplossing. Met slechts een paar stappen koop je USDT direct, tegen de laagste kosten vergeleken met andere exchanges.

P2P Handel Zonder Extra Kosten

Phemex biedt ook P2P-handel, waarbij je direct van andere gebruikers kunt kopen of verkopen zonder transactiekosten. Dit systeem biedt zowel privacy als vrijheid in je handelsactiviteiten.

Phemex vereenvoudigt het proces van crypto kopen en verkopen, zodat iedereen, ongeacht ervaring, gemakkelijk kan starten met handelen. Met lage kosten, eenvoudige procedures en veilige transacties is Phemex jouw toegangspoort tot de crypto-markt.

Fee structuur

De fee structuur van Phemex varieert afhankelijk van het type handel. Voor spot tradingbedraagt de standaard fee 0.1% zowel voor makers als takers. Bij derivatenhandel zijn de feeslager, met 0.01% voor makers en 0.06% voor takers. VIP-gebruikers, gekwalificeerd door handelsvolume of holdings, genieten van nog lagere tarieven. Dit progressieve fee-systeem is bedoeld om actieve en hoge-volume handelaren te belonen met voordeligere tarieven, waardoor het aantrekkelijker wordt voor zowel individuele als institutionele beleggers om te handelen op Phemex.

Storting- en opnamemethoden

Phemex biedt een reeks opties voor het kopen, opnemen en storten van cryptovaluta, evenals voor het opnemen en storten van fiatgeld. Uniek is dat Phemex de laagste kosten rekent voor het kopen van cryptovaluta met een EUR-creditcard ten opzichte van alle andere beurzen en dat er geen transactiekosten zijn voor stortingen in USD. Voor het aankopen van cryptovaluta werkt Phemex samen met diverse externe betalingsproviders, waaronder credit/debitcards, UnionPay, bankoverschrijving, SEPA, Apple Pay, POLi, Bpay, PayId, IDEAL en Sofort. Deze uitgebreide betalingsmogelijkheden maken het voor gebruikers eenvoudig om hun handelsaccounts te beheren en te financieren, terwijl ze kunnen kiezen uit een divers aanbod van zowel crypto- als fiatvaluta’s.

Beloningen en Incentives

Voor nieuwe gebruikers biedt Phemex een aantrekkelijk welkomstpakket, met beloningen tot 8,800 USDT. Dit maakt het beginnen met handelen op Phemex niet alleen eenvoudig, maar ook lucratiever.

Phemex Earn

Gebruikers kunnen passief inkomen verdienen door hun crypto te staken op Phemex. Met flexibele spaaropties en rentepercentages variërend van 0,3% tot 2%, biedt Phemex een aantrekkelijke manier voor gebruikers om hun bezittingen te laten groeien.

Phemex programma’s

VIP programma

Phemex waardeert zijn actieve handelaren met een VIP-programma dat exclusieve voordelen biedt, zoals lagere handelskosten, afhankelijk van het VIP-niveau.

Phemex institutional

Dit programma is op maat gemaakt voor grote handelaren en instellingen, met voordelen zoals hoge API-rates en competitieve fees.

Collaborator Programma 

Influencers en content creators kunnen profiteren van het Collaborator Programma, waarmee ze Phemex kunnen promoten en commissies kunnen verdienen.

Market Maker en Broker Programma’s

Deze programma’s bieden voordelen voor liquiditeitsverschaffers en brokers, waaronder competitieve commissies en geïntegreerde handelsplatformen.

Phemexia Web 3.0 Ecosysteem

Wat is Phemexia Web 3.0?

Het Phemexia Web 3.0 Ecosysteem van Phemex is een geavanceerd platform dat de efficiëntie van een gecentraliseerde beurs combineert met de voordelen van decentralisatie. Dit ecosysteem stelt gebruikers in staat om meer autonomie en controle te hebben over hun handelsactiviteiten. 

De voordelen voor gebruikers omvatten verbeterde beveiliging, toegang tot unieke handelshulpmiddelen, en een grotere betrokkenheid bij de gemeenschap via het Phemex Soul Pass en Phemex Token (PT) systemen. Deze elementen bieden ook extra manieren om te verdienen en deelnemen aan het platform, waardoor een uitgebreide en dynamische handelservaring wordt gecreëerd.

Phemex Soul Pass

De Phemex Soul Pass is een uniek element binnen het Phemexia Web 3.0 Ecosysteem. Het functioneert als een niet-overdraagbare, niet-verhandelbare ERC-20 token en is ontworpen om de identiteit van de houder te verifiëren. Dit betekent dat gebruikers hun identiteit kunnen vestigen op Phemexia, waardoor ze toegang krijgen tot specifieke voordelen binnen dit ecosysteem. De voordelen van het bezitten van een Phemex Soul Pass kunnen onder meer exclusieve toegang tot bepaalde functies en voordelen binnen het Phemexia-platform omvatten, wat bijdraagt aan een meer gepersonaliseerde en beveiligde handelservaring.

Phemex Token (PT)

De Phemex Token (PT) is een utility token die gelanceerd is door Phemex en functioneert als een ERC20-token op de blockchain. Dit token biedt diverse voordelen voor gebruikers binnen het Phemex-platform. 

PT biedt een divers scala aan voordelen en gebruiksmogelijkheden binnen het Phemexia-ecosysteem:

  • Handelskostenkorting: PT-houders betalen lagere handelskosten.
  • Stakingrendement: Stake PT om een toonaangevend APR (Jaarlijks Percentage Rendement) te verdienen.
  • VIP-privileges: Staking van PT verleent VIP-niveau handelskostenkorting. Gebruikers die VIP-status bereiken door middel van vePT-bezit kunnen ook maandelijkse airdrops ontvangen voor het simpelweg doen van stortingen op hun rekeningen.
  • Cashback Airdrops bij Stortingen: Stake PT om cashback airdrops te krijgen.
  • DAO Bestuur: Staking van PT zal binnenkort bestuursrechten op PhemexDAO ontgrendelen voor vePT-houders.
  • Toegang tot Launchpad & Launchpool: PT-houders kunnen toegang krijgen tot de Phemex Launchpad en Launchpool.

PT staking

Samenvallend met de introductie van de Phemex Token, heeft het platform PT Staking geïntroduceerd, wat aantrekkelijke verdienmogelijkheden creëert voor degenen die PT bezitten. Door middel van PT Staking delen investeerders niet alleen in de inkomsten, maar profiteren ze ook naarmate de beurs zich uitbreidt. Dit innovatieve stakingsmodel projecteert een Jaarlijks Percentage Rendement (APR) tot wel 1.000%, gekoppeld aan het voordeel van verlaagde handelskosten.

De aantrekkingskracht van PT Staking ligt in verschillende sleutelvoordelen:

  • Stabiele Inkomsten: Door PT te staken, kunnen investeerders genieten van een stabiele APR tot 1.000%, wat hun investeringswaarde aanzienlijk doet waarderen.
  • Flexibiliteit: Phemex biedt verschillende stakingsopties aan om aan de voorkeuren van een breed gebruikersbasis te voldoen.
  • Veiligheid en Vertrouwen: Door het gebruik van slimme contracten binnen het Optimisme-netwerk, wordt PT staking gekenmerkt door verhoogde transparantie en robuuste veiligheid, waardoor de kans op vermogensbeheer vermindert. Phemex zorgt voor een betrouwbare stakingsomgeving voor PT houders.

Phemex Pulse

Phemex erkent de cruciale rol die beurzen spelen in het koesteren van crypto-gemeenschappen als betrouwbare partners en heeft een speciaal plan gewijd aan het verenigen en versterken van gebruikers. Met het doel de gemeenschap samen te brengen, lanceert Phemex zijn nieuwe sociale handelsfunctie genaamd PhemexPulse (maart 2024), die intrinsiek verbonden is met de voordelen van zijn Web 3.0-ecosysteem.

Het monetariseren van uw invloed wordt net zo simpel als het oprichten van uw eigen Web 3.0-groep, met financiering van Phemex. Handelaren kunnen door het vormen van hun groep en het aantrekken van volgers met hun eersteklas inhoud en handelstips dagelijks PT-beloningen verdienen, gebaseerd op hun opgebouwde punten.

Volgers kunnen deelnemen aan groepen die door de eigenaren zijn opgezet, wat zorgt voor meer verbinding en betrokkenheid. Het enige wat zij hoeven te doen is een simpel bericht te plaatsen binnen de groep, handelen of een vriend aanbevelen.

Veiligheid en Betrouwbaarheid

Phemex onderscheidt zich door strenge veiligheidsprocedures en legt grote nadruk op de beveiliging van wallets, systemen, gebruikersaccounts en de handelsengine. Dit resulteert in een betrouwbaar en veilig handelsplatform voor cryptocurrency:

1. Walletbeveiliging: Phemex implementeert een hiërarchisch deterministisch coldwallet-systeem, dat aan elke gebruiker een uniek cold wallet-stortingsadres toekent. Alle stortingen worden periodiek verzameld in de multi-signature cold wallet van het bedrijf via offline handtekeningen. Bovendien behoudt Phemex altijd 100% van de gebruikersfondsen in reserve en biedt het Merkle-Tree Proof-of-Reserves.

2. Systeembeveiliging: Het systeem van Phemex draait op Amazon Web Services (AWS) Cloud, versterkt met meerdere firewalls die verschillende zones en machines scheiden voor diverse handelsdoeleinden. Naast firewallbescherming past Phemexsysteemniveau-beperkingen toe.

3. Gebruikersaccountbeveiliging: Elk gebruikersaccount is beveiligd met tweefactorauthenticatie. Bij elke actie die een gebruiker uitvoert op het platform, wordt automatisch tweefactorauthenticatie geactiveerd. Ook gebruikt Phemex een bankniveau dubbelboekhoudsysteem om accountveiligheid te garanderen, waarbij elke financieringsoperatie van een gebruiker wordt weerspiegeld in twee of meer accounts om manipulatie te voorkomen.

4. Handels-engine: De handelsplatform van Phemex omvat twee kernelementen: de CrossEngine, die klantorders matcht op basis van prijs en tijd, en de TradingEngine, die real-time risicocontroles uitvoert. Deze in C++ geschreven engines bieden een prestatie die minstens 10 keer sneller is dan die van concurrenten, wat cruciaal is voor snelle handel tijdens grote marktbewegingen.

5. Risicobeheer: Er is een robuust real-time risicobeheersysteem voor alle gebruikerstransacties. Een team van ervaren crypto risicocontrolespecialisten monitort actief en voorkomt abnormale handelsactiviteiten, om de markt eerlijk te houden.

Deze uitgebreide veiligheidsmaatregelen tonen Phemex’ toewijding aan het bieden van een veilige en betrouwbare handelservaring voor zijn gebruikers.

Conclusie

Phemex is een top 5 crypto-beurs die zich onderscheidt met een geavanceerd handelsplatform. Met meer dan 200 spot- en contractparen biedt de beurs aantrekkelijke opties voor zowel nieuwe als ervaren handelaren. De beurs blinkt uit in flexibele handelsopties, waaronder tot 100x leverage en geavanceerde handelsbots, en lokt nieuwe gebruikers met welkomstbeloningen tot 8,800 USDT, naast stakingsopties die aantrekkelijke rentetarieven bieden.

Phemex biedt ook VIP- en Collaborator-programma’s, evenals unieke voordelen voor Market Makers en Brokers. Binnen het Phemexia Web 3.0 Ecosysteem, dat de efficiëntie van centralisatie combineert met de voordelen van decentralisatie, belooft Phemex financiële vrijheid en langetermijnvoordelen aan zijn gemeenschap, waaronder hoge APR-staking en bestuursrechten. Phemex Soul Pass en het PT-token verrijken de handelservaring verder.

Gezien Phemex’ langdurige investering in gemeenschapsopbouw, bereidt het zich nu voor op de lancering van zijn sociale handelsfunctie, Phemex Pulse. Deze functie is intrinsiek verbonden met het Web 3.0 ecosysteem en is ontworpen om de rijkdom van zowel influencers als hun volgers te vergroten door hun online aanwezigheid te gelde te maken. Phemex Pulse is een blijk van Phemex’ toewijding aan zijn gemeenschap, waarmee het de banden tussen leden versterkt en iedereen in staat stelt om te profiteren van de groeiende cryptomarkt.

De concurrentiële fee structuur en de diverse stortings- en opnamemethoden maken Phemex nog aantrekkelijker. Bovendien waarborgt Phemex de veiligheid van haar gebruikers met strenge veiligheidsmaatregelen, waaronder een geavanceerd cold wallet-systeem en AWS-gebaseerde systeembeveiliging.

Waarom Phemex kiezen?

Phemex onderscheidt zich als een vooraanstaand crypto handelsplatform, ideaal voor zowel beginnende als ervaren handelaren, dankzij een reeks indrukwekkende kenmerken:

1. Hoogste Niveau van Walletbeveiliging: Phemex garandeert de veiligheid van gebruikersassets door middel van een cold wallet opslagsysteem, waarbij transfers een offline handtekening vereisen na een tweede niveau van menselijke controle. Dit zorgt voor een alomvattende bescherming van assets.

2. Non-stop Beschikbaarheid: Het transactiesysteem en de cross engine zijn gebaseerd op het raft-protocol, wat zorgt voor hoge prestaties en 24/7 beschikbaarheid. Phemex’ssysteemontwerp is bovendien beschermd door een patent.

3. Hoogwaardige Transactiecapaciteit: Phemex draait op op maat gemaakte handelsengines die tot 300.000 transacties per seconde kunnen verwerken, met reactietijden van minder dan 1 milliseconde. Hierdoor kan Phemex moeiteloos meer dan $10 miljard aan dagelijkse handelsvolume aan.

4. Ervaren Professioneel Team: Het team van Phemex bestaat uit doorgewinterde experts op het gebied van blockchain en Web 3.0, met meer dan 20 jaar ervaring in de handel.

5. Sub-Accounts voor Vereenvoudigde Handel: Phemex ondersteunt sub-accounts, waardoor het platform compatibel is met de behoeften van institutionele handelaren en kwantitatieve handelaren.

6. 24/7 Meertalige Klantenondersteuning: Gebruikers kunnen rekenen op een 24/7 meertalige klantenservice. De CEO en COO van Phemex zijn ook actief betrokken en bereikbaar op platforms zoals X en Telegram. Bovendien biedt Phemex educatieve ondersteuning via de Phemex Blog, Academie-artikelen en een schat aan informatie in het Helpcentrum om handelaren te helpen de verschillende functies van Phemex te navigeren. De Phemex Blog biedt uitgebreide middelen voor nieuwkomers in crypto, terwijl Academie-artikelen diepgaande analyses bieden van trending en technische onderwerpen. Helpcentrum-artikelen detaileren hoe je met precisie door de verschillende functies van Phemex kunt navigeren.

Door deze geavanceerde technologieën en ervaren team biedt Phemex een betrouwbare en efficiënte omgeving voor crypto handel, waardoor het een uitstekende keuze is voor een breed scala aan handelaren.