phemex pulse
Exchange

PhemexPulse: Het Sociale Netwerk dat JOU Betaalt

In een tijd waarin de bullmarkt volop bloeit, doemt er voor crypto-enthousiastelingen een unieke kans op. PhemexPulse, de nieuwste innovatie van Phemex, belooft de manier waarop we interageren met de cryptowereld ingrijpend te veranderen.

In een tijd waarin de bullmarkt volop bloeit, doemt er voor crypto-enthousiastelingen een unieke kans op. PhemexPulse, de nieuwste innovatie van Phemex, belooft de manier waarop we interageren met de cryptowereld ingrijpend te veranderen.

Wat is PhemexPulse?

PhemexPulse onderscheidt zich door zijn revolutionaire benadering binnen de wereld van sociale handelsplatformen, waarbij gebruikers worden beloond voor hun digitale interacties en aanwezigheid in de crypto-gemeenschap. Dit platform slaat een brug tussen sociale interactie en financiële transacties, waardoor je geld kunt verdienen met activiteiten die je waarschijnlijk al uitvoert op het internet. 

Door deel te nemen aan of groepen te vormen op PhemexPulse, actief te zijn in de gemeenschap, te handelen en vrienden te verwijzen, ontgrendel je de mogelijkheid om dagelijks tot 9000 PT (Phemex Token)  verdienen voor een beperkte tijd. PhemexPulse belichaamt de waarde van het delen van kennis en inzichten binnen de crypto-gemeenschap, door deze principes om te zetten in tastbare beloningen.

Interacties omzetten in beloningen

PhemexPulse transformeert je dagelijkse crypto-activiteiten in lucratieve kansen. Hier lees je hoe je kunt profiteren van PT-beloningen met PhemexPulse:

  • De dagelijkse prijzenpot van PhemexPulse bedraagt 9000 PT (Phemex Token).
  • Verdien 50 punten voor elke bijdrage in de groepschat.
  • Verdien 10 beloningspunten voor elke vriend die je verwijst, met een maximum van 100 punten.
  • Voor elke $10K die je handelt in Contracts & Spot, verdien je 10 beloningspunten.
  • Phemex voegt bovendien dagelijks 20 punten toe aan je score alleen al voor het handelen.

Phemex introduceert ook een nieuw element, Raffle Fuel, om je winkansen te vergroten. Om Raffle Fuel te verdienen:

  • Voltooi de geavanceerde KYC-verificatie.
  • Bezit PSP, PT, en vePT.
  • Versnel je Netto Stortingsbedrag (je totale stortingen minus opnames), vanaf 1 maart 2024.

Je winsten uit beloningspunten en Raffle Fuel worden eerlijk berekend: (Mijn Punten x Raffle) / Som (Punten x Raffle in de pool).

De Kracht van Snelheid en Strategie

Om deze kans volledig te benutten en geld binnen te halen, is snelheid je beste vriend. Stel die herinneringen in, weef PhemexPulse in je dagelijkse digitale routine, en strategiseer om uit te blinken in de sprint voor PT!

Stap in de Levendige Wereld van PhemexPulse

Ontsluit je handelsreis door in te loggen op je Phemex-account en navigeer moeiteloos naar het hart van onze gemeenschap: de PhemexPulse-pagina. Daar word je verwelkomd door het levendige dashboard van de Pulse-groep, jouw poort naar betrokkenheid en beloningen. Ontdek een wereld van mogelijkheden door een groep te kiezen die aansluit bij jouw handelsambities. Verrijk je PhemexPulse-ervaring door actief bij te dragen: neem deel aan discussies, deel jouw inzichten en handel op Phemex. Met elke bijdrage verzamel je punten, wat jouw toenemende invloed binnen de Pulse-gemeenschap aantoont.

Maar daar houdt de opwinding niet op! Elke 8 uur transformeren je hardverdiende punten in Phemex Tokens, die toegang geven tot exclusieve voordelen en een verrijkte handelservaring in de veelbelovende Web 3.0 wereld van Phemex.

Mis ook niet de extra voordelen zoals het verkrijgen van waardevolle inzichten van top crypto-experts, interactie met gelijkgestemden en het krijgen van antwoorden op je crypto-vragen binnen een gastvrije gemeenschap!

Exclusieve Inscripties Ontdekken van Crypto Titanen op PhemexPulse

PhemexPulse biedt meer dan alleen de eerder genoemde voordelen! Verken de bruisende marktplaats voor inscripties op PhemexPulse, waar je direct in contact kunt komen met toonaangevende figuren in de cryptowereld. Door je aan te sluiten bij hun groepen, ontgrendel je de mogelijkheid om unieke items te verzamelen en te verhandelen, elk met zijn eigen specifieke waarde in het crypto-universum.

Crypto titaan Ben Armstrong heeft onlangs zijn debuut gemaakt op PhemexPulse met een bijzondere inscriptie. Zijn reputatie indachtig, schoot de waarde van deze inscriptie binnen slechts enkele uren met meer dan 7000% omhoog! Stel je voor dat je op 14 maart in Ben’s inscriptie had geïnvesteerd; tegen 04:00 op 15 maart zou je investering met maar liefst 7000% zijn toegenomen. Later bereikte de inscripties van Armstrong zelfs een nieuwe ATH van bijna 40.000%. Voor de snelle investeerders betekende dit een aanzienlijke winst. Echter, laat je niet leiden door FOMO—PhemexPulse biedt talloze kansen die op je wachten. Door actief en betrokken te blijven, kun je zien hoe jouw deelname mogelijk transformeert in winst. Jouw succesverhaal op PhemexPulse zou zomaar het volgende kunnen zijn!

Handelsgroepen die JOU Betalen!

Dat was een overzicht van PhemexPulse, ontworpen om je rijkdom te vergroten dit stieren seizoen terwijl je betrokken blijft bij de gepassioneerde crypto-gemeenschap! Voor degenen die sociaal vaardig zijn en actief online, is PhemexPulse het go-to platform om je digitale interacties te monetariseren. Als je er klaar voor bent, duik dan in de groepen, blijf elke dag actief, voer handelingen uit op Phemex, en nodig vrienden uit om punten te verdienen die omgezet kunnen worden in echte, tastbare voordelen!