Bitcoin Nieuws

PlanB: “De Bitcoin stopt niet bij $100K”

De Bitcoin bull run van 2021 duurt nog minstens een paar maanden volgens PlanB, de analist die het stock-to-flow model heeft ontwikkeld.


Een prijs van $288.000

Volgens verschillende analisten, waaronder PlanB, heeft de Bitcoin nog volop de ruimte om te groeien in de huidige bull-run. Daarbij zal het niet stoppen bij de psychologische grens van $100.000.

In verschillende berichten op social media voorspelde de maker van het stock-to-flow Bitcoin prijsmodel dat de digitale munt nog een enorme koersstijging voor de boeg heeft.

Nu Bitcoin zijwaarts handelt tussen de $58.300 en de $61.700, vragen beleggers zich af waar de bull run van 2021 kan eindigen. Komt BTC dichtbij zijn hoogtepunt, of stijgt het nog veel verder door? Voor investeerders die geloven in het stock-to-flow model is het antwoord op die vraag simpel. De bull cyclus van 2021 is nog maar net begonnen.

“We zijn nog maar 3,5 maand bezig met de Bitcoin bullmarkt.” Zo vatte PlanB samen.

“Naar mijn mening stopt de Bitcoin niet bij $100.000. Het zal doorgaan naar een gemiddeld prijsniveau van $288.000. De all time high zal zelfs nog hoger zijn).”

– PlanB

Hij verwees zowel naar zijn stock-to-flow, of S2F, als stock-to-flow cross-asset, of S2FX-modellen. Deze geven een gemiddelde Bitcoin prijsvoorspelling van $100.000 en $288.000 tijdens de huidige halveringscyclus. Deze loopt ten einde in 2024.

Stock-to-flow model – Bron: PlanB & Rektcapital

Gigantische winsten in December?

Momenteel volgt de Bitcoin koers het stock-to-flow-model bijna tot op de punt precies. Bovendien heeft nog geen signalen afgegeven dat de cyclustop nadert. Analist Rekt Capital merkte het volgende op:

Zoals collega-analist Rekt Capital opmerkte, komen dergelijke signalen meestal in de vorm van een Bitcoin prijs die boven het geplande traject uitspringt.

“Op dit moment volgt de Bitcoin perfect de Stock to Flow-lijn. De Bitcoin is er ‘nog’ niet van afgeweken. “

PlanB vertelt tot slot dat Bitcoin in december 2021 de prijs van $288.000 zal gaan behalen. In Twitter-reacties redeneerde hij dat de bull run nog minstens enkele maanden te gaan heeft.

Bitcoin nieuws

Dit is waarom de Bitcoin koers tot boven de 20 duizend dollar is gestegen Dit is waarom de Bitcoin koers tot boven de 20 duizend dollar is gestegen
Crypto in het groen nu buitenlandse druk op Federal Reserve toeneemt Crypto in het groen nu buitenlandse druk op Federal Reserve toeneemt
McDonald’s gaat Bitcoin en Tether accepteren in Zwitserse stad McDonald’s gaat Bitcoin en Tether accepteren in Zwitserse stad
Meer nieuws

Meest gelezen

Gaat de XRP-prijsvoorspelling van The Simpsons uitkomen? Gaat de XRP-prijsvoorspelling van The Simpsons uitkomen?
Analisten voorspellen crash en Ethereum koers van 750 dollar Analisten voorspellen crash en Ethereum koers van 750 dollar
Terra Luna Classic (LUNC) token gaat door het dak dankzij Binance Terra Luna Classic (LUNC) token gaat door het dak dankzij Binance
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten