playboy, metaverse
Blockchain

Playboy zal dit jaar MetaMansion Virtual World lanceren

Liz Suman, het hoofd van Playboy’s Web3-afdeling, vertelde vorige week aan nieuwswebsite Decrypt dat Playboy zijn virtuele wereld dit jaar zal lanceren. Ook vertelde ze dat er verschillende manieren zullen zijn voor gebruikers om toegang te krijgen, zelfs als ze geen lid zijn van de Rabbitar-community.

In een interview zei Suman: “Het is altijd al de bedoeling geweest dat de Rabbitars de VIP’s zouden zijn van de MetaMansion-ervaring. Dit blijft zo, terwijl we de toegang tot de ervaring openstellen voor anderen, zoals de community van The Sandbox, en misschien andere geïnteresseerden in web3. We willen een ruimte creëren die voor iedereen toegankelijk is.”

Hoewel toegang tot de MetaMansion mogelijk moet zijn, zelfs voor gebruikers die geen Rabbitar hebben, zei Suman dat het niet mogelijk zal zijn om toegang te krijgen tot alle “coole plekken” zonder een Rabbitar.

Het project, wat in samenwerking is met The Sandbox van Animoca Brands, werd afgelopen zomer aangekondigd. Maar verdere details zijn tot nu toe geheim gehouden.

Playboy zet vol in op blockchain en web3

De MetaMansion is een belangrijk project en laat zien hoe serieus Playboy de metaverse neemt. Naast de metaverse is Playboy ook bezig met andere nieuwe technieken die draaien op de blockchain.

In 2021 bracht Playboy zijn eerste NFT-collectie uit, waarbij het decennialange archief van fotografie en kunstwerken werd gebruikt.

Veel grote bedrijven zijn nog altijd zeer sceptisch over de metaverse en web3, maar Suman vertelt dat ze de traditionele media en bedrijven zou adviseren om eens wat meer onderzoek te doen naar de mogelijkheden van deze nieuwe technologieën. De wereld veranderd in een razendsnel tempo en er is een reële kans dat deze nieuwe technieken een grote rol gaan spelen in de toekomst.

Blockchain nieuws

Blockchain-games blijven achter bij verwachtingen ondanks aanzienlijke fondsenwerving
Atari brengt klassieke games naar de blockchain via samenwerking met Base
Amerikaanse Bitcoin-mininggigant Riot neemt Block Mining over voor $92,5 miljoen
Meer nieuws

Meest gelezen

Elon Musk: Amerika gaat failliet
Tom Lee: Bitcoin koers gaat vanaf hier met 1.100% stijgen
Update Ripple vs SEC rechtszaak 22 juli