solana, sol
Solana

Positieve on-chain ontwikkelingen Solana hinten op verdere koersstijging

Solana (SOL) maakte deze week indruk met zijn prestaties. De cryptomunt zag een stijging van bijna 40% binnen een week, waarmee het Bitcoin (BTC) dubbel en dwars overtrof. Diverse signalen wijzen erop dat deze positieve trend zich wellicht voortzet.

Sinds 16 oktober is het dagelijkse handelsvolume van Solana met meer dan 30% toegenomen. Dit duidt op een groeiend vertrouwen en interesse vanuit investeerders in Solana’s potentieel. Het crypto-analyseplatform Santiment heeft bovendien vastgesteld dat er aanzienlijk meer SOL wordt aangeschaft dan van de hand wordt gedaan. De combinatie van een verhoogd handelsvolume en de toegenomen vraag kan de basis vormen voor aanhoudende koersstijgingen, een positief signaal voor zowel bestaande als toekomstige investeerders.

Solana en Web3 ontwikkelingen

Solana blijft gestaag innoveren en ontwikkelen. Het recente partnerschap met Ryder onderstreept dit. Ryder heeft specifiek voor de Solana blockchain gekozen vanwege de voordelen zoals schaalbaarheid en snelle transactieverwerking. Met de introductie van hun nieuwe hardware wallet streeft Ryder naar het zetten van een nieuwe standaard voor zelfbewaring in het Web3 tijdperk.

Deze wallet vereenvoudigt het herstelproces door het traditionele gebruik van complexe seed phrases te vervangen, wat resulteert in een veiligere en meer intuïtieve gebruikerservaring. Bovendien is de wallet ontworpen om volledig onafhankelijk te opereren van gecentraliseerde partijen, waardoor gebruikers volledige zeggenschap over hun assets behouden. Voor Ryder vormt de samenwerking met Solana een bewuste keuze richting echte decentralisatie.

Technische patronen beloven SOL opleving

Macro-econoom Raoul Pal beschouwt de prijsgebieden van $30 en $50 als kritieke niveaus voor SOL. Hij wijst specifiek op een “Inverse Head and Shoulders”-patroon, wat kan duiden op een aanstaande verandering in markttrend. Verder ziet Pal in Solana een drijvende kracht achter wat hij de komende ‘crypto zomer’ noemt. On-chain statistieken bevestigen deze positiviteit: sinds september is er een toename van 20% in actieve SOL-adressen, wat neerkomt op ongeveer 240.000 adressen.

Gratis 10 euro aan Crypto

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Solana of een andere crypto kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 10 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Altcoin nieuws

Enorme dump in aantocht? $3 miljard aan altcoins komen vrij
Worldcoin breidt uit naar Mexico, maar stuit op regelgeving in Argentinië
Michaël van de Poppe: Bitcoin dominantie heeft piek bereikt, tijd voor altcoins
Meer nieuws

Meest gelezen

Cathie Wood: 6 Ethereum is genoeg om miljonair te worden
Waarom is de cryptomarkt zo hard onderuit gegaan?
JPMorgan slaat alarm: Grote zorgen over toekomst cryptomarkt