Altcoin Nieuws, Cardano Nieuws, Solana Nieuws

Altcoin Nieuws, Cardano Nieuws, Solana Nieuws

Positiviteit rondom Cardano is terug nu Alonzo hard fork nadert

Cardano is nog maar een dag verwijderd van de Alonzo-upgrade die het mainnet klaar maakt voor smart contracts. Hoewel Cardano de afgelopen tijd veel kritiek heeft gekregen lijkt het er wel in te slagen om alle upgrades op tijd uit te voeren.

De Alonzo hard fork timer

Positiviteit rondom Cardano keert terug

Naast de positiviteit rondom de hard fork zien we ook dat Cardano NFT’s steeds populairder worden. Hoewel Ethereum nog altijd de populairste keuze blijft voor veel NFT-projecten, hebben het schaalbaarheidsprobleem en de hoge vergoeding de mogelijkheid geopend voor vele andere projecten zoals Solana. Cardano wil ook graag een deel van het marktaandeel overnemen zodra het smart contract morgen in het mainnet is geïntegreerd en steeds meer analisten verwachten dat dit ook gaat gebeuren.

De prijs van ADA is sinds augustus met 250% gestegen in de aanloop naar de komende upgrade. De munt is nu zelfs de op twee na grootste crypto ter wereld. De Cardano koers bereikte ongeveer op 2 september een nieuwe all-time-high van $3,10, maar zakte door de Bitcoin crash weer wat terug.

ADA 1-uur grafiek – Bron: Tradingview

Vandaag lijkt het bullish sentiment rondom de altcoin echter teruggekeerd. De prijs is vandaag met meer dan 6% gestegen en ligt nu rond de $2,70. De kans is groot dat de opwinding en daarmee de prijs verder zal blijven stijgen naarmate de Alonzo upgrade dichterbij komt.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten