Bitcoin Nieuws

Bitcoin Nieuws

President van El Salvador verwacht gigantische prijsstijging van Bitcoin

Nayib Bukele, de inmiddels bekende president van El Salvador, is opnieuw erg positief ten aanzien van de top cryptocurrency Bitcoin (BTC).


Schaarste van Bitcoin kan leiden tot gigantische prijsstijging

Het beperkte aanbod van 21 miljoen digitale munten is volgens Bukele één van de redenen waarom Bitcoin uiteindelijk een gigantische prijsstijging zal zien. De schaarste van Bitcoin benadrukte Bukele nog een keer door te zeggen dat er wereldwijd “meer dan 50 miljoen miljonairs zijn”. Als ieder van hen minstens 1 BTC willen bezitten is er simpelweg niet genoeg. Nieteens wanneer iedereen ‘slechts’ een halve BTC zou willen bezitten. Dit zal de prijs ervan naar verwachting laten stijgen.


Wil jij Bitcoin verhandelen op 1 van de grootste en meest betrouwbare exchanges ter wereld? Klik hier en ga naar KuCoin.


Bitcoin verwijderen als wettig betaalmiddel

Onlangs werd de regering van El Salvador aangedrongen om de erkenning van Bitcoin als wettig betaalmiddel te verwijderen. Dit werd gedaan vlak nadat BTC een aanzienlijke prijsdaling had meegemaakt, waarin het circa $10.000 (€8.932) verloor in 5 dagen tijd.

Deze crash heeft er ook voor gezorgd dat de Bitcoin-reserves van El Salvador nu in het rood staan. Het land heeft op meerdere momenten gedurende afgelopen jaar Bitcoin aangeschaft. De president lijkt er echter van overtuigd dat we slechts in een dip zitten en de prijs vroeg of laat flink zal gaan stijgen.

Bitcoin nieuws

Het zwaarste deel van de crypto bearmarkt ligt nog voor ons Het zwaarste deel van de crypto bearmarkt ligt nog voor ons
Analisten van Deutsche Bank verwachten dat Bitcoin koers herstelt tot $28K Analisten van Deutsche Bank verwachten dat Bitcoin koers herstelt tot $28K
El Salvador koopt 80 extra Bitcoin voor $19K per stuk El Salvador koopt 80 extra Bitcoin voor $19K per stuk
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto.com verwijdert Dogecoin, Shiba Inu en andere munten uit het verdienprogramma Crypto.com verwijdert Dogecoin, Shiba Inu en andere munten uit het verdienprogramma
Ripple’s ex-CTO dumpt 40 miljoen XRP Ripple’s ex-CTO dumpt 40 miljoen XRP
Crypto Whales kopen grote aantallen Shiba Inu Coins Crypto Whales kopen grote aantallen Shiba Inu Coins
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten