Dogecoin (DOGE)
Dogecoin

Prijs Dogecoin stijgt in anticipatie van Starship-lancering

Eerder vandaag steeg de prijs van Dogecoin (DOGE) aanzienlijk, terwijl meerdere crypto’s vandaag juist iets dalen. De Dogecoin-community lijkt vol opwinding te zijn nu de langverwachte lancering van het SpaceX “Starship” zich voorbereidt.

Lancering van Starship

Elon Musk, de CEO van Tesla en SpaceX, heeft herhaaldelijk het ontwerp en de functies van “Starship” gedetailleerd gepresenteerd en benadrukt het potentieel om zowel vracht als mensen naar Mars te vervoeren. Op de SpaceX-faciliteiten aan de zuidkust van Texas staat “Starship”, de krachtigste raket ooit gebouwd, klaar voor zijn eerste lancering. De raket zou vandaag om 15:20 gelanceerd worden, maar het moment is helaas uitgesteld.

In aanloop naar de lancering kondigde Elon Musk via Twitter aan dat de tijd bijna daar was. Sydney Ifergan, CEO van The Currency Analytics, liet weten uit te kijken naar de lancering van het “Starship” met een enorm Dogecoin-logo, wat de ruimte net wat leuker en gevuld met memes maakt.

Nu de lanceringsdag is aangebroken, tweette Dogecoin-ontwikkelaar Inevitable 360 enthousiast over het kijken naar de “Starship” lancering. Door het uitstel zullen DOGE-fans echter nog enkele dagen langer geduld moeten hebben.

Dogecoin nieuws

Dogecoin koers van $0,25 in mei?
Dogecoin koers stijgt met 20 procent, maar experts waarschuwen voor risico’s
Crypto analist legt uit waarom je nu Dogecoin moet kopen
Meer nieuws

Meest gelezen

Nieuwe wending in Ripple-rechtszaak: belangrijke deadline SEC verstreken
Kan de Ripple (XRP) koers 50 dollar worden?
Ripple in problemen: SEC verwerpt voorstel voor verlaging boete