hollywood
Blockchain

Quentin Tarantino wilde Metaverse maken voor nieuwe film

Quentin Tarantino, één van de filmregisseurs uit de geschiedenis, was van plan om voor een nieuwe film een Metaverse te creëren. In de film en de Metaverse zou onder andere een 16-jarige versie van de regisseur zelf te bewonderen zijn. Volgens The Hollywood Reporter zou deze “Tarantino-verse” zich afspelen in een fictief filmtheater.

Tarantino-verse in de maak?

De jonge versie van Tarantino zou in de Metaverse fungeren als zaalwachter, maar zoals het er nu naar lijkt blijft het allemaal een droom. Het idee was om de Metaverse te laten functioneren als een fictie in een fictie.

Helaas heeft Tarantino officieel verklaard dat de film “The Movie Critic” er niet komt. Overigens is het niet de eerste keer dat de legendarische 10e film van Tarantino in het water valt.

De wereldberoemde regisseur heeft lang volgehouden dat hij 10 films zou regisseren en dan met pensioen zou gaan. Voor de crypto-industrie was het fantastisch geweest als er een Tarantino-metaverse zou komen, maar dat lijkt nu dus een verre droom te blijven.

Ook is het natuurlijk mogelijk dat de Tarantino-verse er komt zonder een film, in de vorm van een digitale wereld waarin we altijd van de creativiteit van de regisseur kunnen blijven genieten.

Quentin Tarantino en NFTs

Quentin Tarantino is geen volkomen onbekende binnen de crypto-wereld. Zo verkocht hij in 2022 non-fungible tokens (NFTs) waarin “geheimen” uit zijn films zaten. Waaronder bepaalde onbewerkte scenes voor de klassieker Pulp Fiction.

Voor die NFTs werd Tarantino zelfs aangeklaagd door Miramax studios, dat beweerde de intellectuele eigendomsrechten voor de film te bezitten Miramax gaf op dat moment aan dat zij ook bezig waren met de ontwikkeling van Tarantino-gerelateerde NFTs.

Mocht de Metaverse van Tarantino er komen, dan kunnen we een bijzondere wereld verwachten. Met films als Pulp Fiction, Django Unchained en Once Upon a Time in Hollwood, zijn er voldoende interessante werelden die daarin terug kunnen komen.

Voor nu blijft het echter dromen en afwachten, want als we The Hollywood Reporter mogen geloven komt het er niet meer van.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Bitcoin of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Blockchain nieuws

Aantal Amerikaanse crypto-gebruikers daalt in 2023
Gebruikerservaring blijft grote uitdaging in de crypto-industrie
Nigeria verandert zijn blockchain-beleidscommissie
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto-analisten voorspellen: Zó lang duurt het om miljonair te worden met een $1.000 investering in Cardano
Bitboy: Schikking tussen Ripple en SEC nabij – Verwacht enorme prijsstijging voor XRP
XRP’s toekomst: Kan het Solana, Ethereum en zelfs Bitcoin inhalen?