Bitcoin Nieuws

Bitcoin Nieuws

Rechterhand Warren Buffet: “Bitcoin gaat crashen naar 0 dollar”

Niet alleen Warren Buffet zelf, maar ook zijn rechterhand Charlie Munger is absoluut geen fan van Bitcoin. Munger vertelde tijdens een jaarlijkse aandeelhoudersvergadering van Berkshire Hathaway namelijk dat hij verwacht dat de Bitcoin zeer waarschijnlijk zal instorten naar nul.

Buffet en Munger moeten niks weten van Bitcoin

Warren Buffet zelf was iets minder negatief over de grootste cryptomunt. Hij zei dat hij niet wist of de Bitcoin in de komende jaren zal stijgen of dalen. Wel zei hij dat hij er zeker nog niet in wil investeren.

De 91-jarige ondernemer, wiens vermogen wordt geschat op $124,3 miljard, heeft ook gezegd dat Bitcoin niets waard is en niets produceert. Buffett zei vervolgens dat hij niet eens $25 zou betalen om alle bestaande munten in omloop te kopen.

“Ik zou het niet kopen, want wat zou ik ermee doen?”

– Warren Buffet

Charlie Munger was zelfs nog negatiever over de Bitcoin. Hij beschreef de digitale munt als “dom” en “slecht”. Hij is van mening dat het de Amerikaanse Federal Reserve ondermijnt.

Buffett had trouwens ook flinke kritiek op Wall Street omdat het de markt in een ‘casino’ had veranderd. Hij is van mening dat de financiële sector risicovol gedrag aanmoedigt en dat is geen goed teken.

Tegelijkertijd heeft Berkshire Hathaway een grote gok gewaagd op de aandelenmarkt en in het eerste kwartaal voor $51,1 miljard aan aandelen gekocht te midden van een aanzienlijke correctie. De aandelenportefeuille van het conglomeraat is nu maar liefst $390 miljard waard.

Bitcoin nieuws

Australiërs kunnen bij 175 pompstations benzine kopen met crypto Australiërs kunnen bij 175 pompstations benzine kopen met crypto
Bitcoin en altcoins dippen na publicatie Fed Minutes Bitcoin en altcoins dippen na publicatie Fed Minutes
Voormalig Goldman Sachs bankier legt uit waarom Wall Street Bitcoin niet begrijpt Voormalig Goldman Sachs bankier legt uit waarom Wall Street Bitcoin niet begrijpt
Meer nieuws

Meest gelezen

Ethereum koers doorbreekt $2000 in aanloop naar de Merge Ethereum koers doorbreekt $2000 in aanloop naar de Merge
Nieuwe Shiba Inu-game is een hit in Vietnam Nieuwe Shiba Inu-game is een hit in Vietnam
Shiba Inu rolt Shiba Eternity-game uit in Vietnam Shiba Inu rolt Shiba Eternity-game uit in Vietnam
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten