Exchange Nieuws

Exchange Nieuws

Red Bull Racing gaat sponsorcontract van $150 miljoen aan met Bybit

Formule 1-team Red Bull Racing scoort een meerjarige samenwerking ter waarde van $50 miljoen per jaar met crypto exchange Bybit.


Driejarige samenwerking

Het formule 1 team van Red Bull heeft een driejarige samenwerking afgesloten met crypto exchange Bybit. Het gaat om een contract van $50 miljoen per jaar. Volgens de aankondiging zal de vergoeding worden betaald in een combinatie van fiat- en BitDAO (BIT)-tokens.

Het bedrijf kondigde aan dat de samenwerking tot doel heeft de betrokkenheid van fans van het F1-team te vergroten.

Bybit zal optreden als uitgever van fantokens en als technische incubator voor Red Bull Racing als onderdeel van de deal. Dit betekent dat de exchange het team zal helpen zijn collecties digitale activa te verspreiden en zijn andere initiatieven zal ondersteunen. Hieronder valt het ontwikkelen van talent via de Red Bull Technology Campus in Milton Keynes.

Wil jij Crypto verhandelen op één van de grootste en meest betrouwbare exchanges ter wereld? Klik hier en ga naar KuCoin.


Red Bull Racing-CEO Christian Horner sprak zijn enthousiasme uit over de samenwerking. Volgens hem deelt Bybit de “passie om voorop te lopen op het gebied van technologische innovatie en de status-quo te doorbreken.”

Horner is ook erg blij met Bybit’s inzet om de ervaring van F1-fans te verbeteren door middel van innovaties in de digitale ruimte.

Hierna merkte Bybit mede-oprichter en CEO Ben Zhou ook op dat het team van de crypto-exchange aansluit bij de kernwaarden van Red Bull Racing. Red Bull heeft F1 volgens hem op dezelfde manier veranderd als hoe digitale activa de financiën veranderen.

Vorige week werkte Bybit samen met Cabital om crypto-aankopen aan te bieden met de euro en het Britse pond. Met deze infrastructuur kunnen Bybit’s gebruikers crypto kopen binnen hun exchange platform met lagere gaskosten.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten