bitcoin prijs stijgt
Bitcoin

Rekt Capital: Bitcoin koers is klaar voor prijsstijging naar $350.000

De Bitcoin (BTC) koers lijkt op weg om de prijsgrens van $350.000 te doorbreken, althans dat voorspelt crypto-analist Rekt Capital op social media. De veel gevolgde cryptocurrency-expert verwacht een explosieve bull rally voor de munt.

Vergelijking met de Bull rally van 2016

De prijsontwikkeling van BTC vertoont volgens hem grote gelijkenissen met de bull rally van 2016. Een herhaling van het prijsverloop van acht jaar geleden zou kunnen leiden tot een prijsstijging van bijna 500%.

Rekt Capital wijst erop dat de BTC-koers in 2016 een korte correctie onderging vlak voor een explosieve bull rally. De analist ziet een vergelijkbaar patroon in de recente koersontwikkeling.

In maart bereikte de BTC-koers een all-time high van $73.400, maar sindsdien is de koers in een neerwaartse trend terechtgekomen en daalde zelfs kortstondig onder de $57.000. Net als in 2016 vindt er een correctie plaats na de Bitcoin Halving, die afgelopen april plaatsvond.

Een Bitcoin koers van $350.000?

Als de BTC-koers hetzelfde prijsverloop volgt als in 2016, kunnen we een rally van bijna 500% verwachten. Momenteel staat de prijs net boven de $61.000, wat betekent dat de BTC-koers zou kunnen stijgen tot boven de $350.000. Dit komt neer op een marktwaarde van bijna $5 biljoen voor deze populaire cryptocurrency.

Zo’n stijging zou een grote mijlpaal zijn voor de hele cryptomarkt, die momenteel een totale waarde van $2,38 biljoen heeft.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Bitcoin of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Bitcoin nieuws

Bitcoin is klaar voor het vervolgen van zijn bullmarkt in H2 2024
Bitcoin spiegelt extreem bullish scenario
Wordt Donald Trump de redder van Bitcoin in Amerika?
Meer nieuws

Meest gelezen

Bekende Nederlandse crypto analist verkoopt al zijn Bitcoin – Dit is waarom
Crypto-analisten voorspellen: Zó lang duurt het om miljonair te worden met een $1.000 investering in Cardano
Nieuwe CPI-cijfers vandaag om 14.30: Dit staat de Bitcoin koers te wachten