Ripple Nieuws

Ripple koers stijgt met 10% doordat whale $500 miljoen aan XRP heeft gekocht

Ripple heeft de afgelopen uren veel beleggers weten te verrassen. De XRP koers is in de afgelopen 24 uur tijd namelijk met zo’n 8 procent gestegen. De prijsstijging vond plaats nadat werd gemeld dat een onbekende whale gisteren voor maar liefst 500 miljoen dollar aan XRP tokens heeft gekocht. De aankoop werd gedeeld door een crypto gegevensprovider genaamd CryptoVinco.

Ripple lijkt zich los te koppelen van de rest van de cryptomarkt

Na de enorme aankoop van de rijke investeerder steeg de XRP koers van een dieptepunt van $0,324 naar een hoogtepunt van $0,357. Door deze prijsstijging is Ripple de best presterende grote cryptomunt van vandaag.

XRP koers 17 september

Volgens gegevensprovider CryptoVinco lijkt XRP zich los te koppelen van de hele cryptomarkt, aangezien de prijs van de munt stijgt terwijl andere crypto koersen blijven dalen. CryptoVinco schreef:

$XRP lijkt los te koppelen van de rest van de cryptomarkten, een mega-whale kocht gisteren meer dan $500 miljoen #XRP terwijl andere munten instortten. Weten zij iets wat wij niet weten?

Betekent dit dat de XRP koers eindelijk weer een grote stijging gaat laten zien? Dat is nog maar de vraag aangezien het bedrijf nog altijd verwikkeld is in een rechtszaak tegen de SEC. Wel kunnen we de koersstijging van vandaag als een positief teken voor de toekomst zien.

Ripple nieuws

Zal juridische overwinning van Ripple de XRP koers laten ontploffen? Zal juridische overwinning van Ripple de XRP koers laten ontploffen?
Ripple haalt voor eerste keer in jaren geen 1 miljard XRP uit Escrow Ripple haalt voor eerste keer in jaren geen 1 miljard XRP uit Escrow
Experts van mening dat SEC e-mails Ripple niet verder gaan helpen Experts van mening dat SEC e-mails Ripple niet verder gaan helpen
Meer nieuws

Meest gelezen

Gaat de XRP-prijsvoorspelling van The Simpsons uitkomen? Gaat de XRP-prijsvoorspelling van The Simpsons uitkomen?
Analisten voorspellen crash en Ethereum koers van 750 dollar Analisten voorspellen crash en Ethereum koers van 750 dollar
Gokhshtein: De Ripple koers zal Exploderen als dit gebeurt Gokhshtein: De Ripple koers zal Exploderen als dit gebeurt
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten