XRP, Ripple
Ripple

Ripple kondigt nieuwe ODL-partner aan

Ripple-partner Tranglo heeft vandaag aangekondigd dat het EzyRemit, een van de snelst groeiende fintech-bedrijven in Australië, als nieuwe partner heeft gecontracteerd. Met deze samenwerking zal EzyRemit de grensoverschrijdende betalingsoplossingen van Tranglo gebruiken, waaronder de op XRP gebaseerde On-Demand Liquidity (ODL) betalingstechnologie.

Tranglo en EzyRemit sluiten samenwerking om Ripple’s ODL te gebruiken

Tranglo gaat samenwerken met EzyRemit om Ripple’s ODL te gebruiken om het werkkapitaal te maximaliseren en snelle, kosteneffectieve transacties in belangrijke landencorridors, waaronder Bangladesh, Indonesië, de Filippijnen, Vietnam, Thailand en India mogelijk te maken.

EzyRemit zal met het Tranglo-platform samen gaan werken om transacties te verwerken en om het internationale betalingsverkeer te stroomlijnen. Door gebruik te maken van de interface van Tranglo, zal EzyRemit in staat zijn om transacties naadloos en in real-time uit te voeren. Deze samenwerking zal EzyRemit in staat stellen om de activiteiten te stroomlijnen en nieuwe inkomstenstromen te creëren door het aanbieden van meer mogelijkheden voor klanten om internationale betalingen te verzenden.

Het strategische partnerschap tussen EzyRemit en Tranglo zal een uitgebreide oplossing voor grensoverschrijdende betalingen bieden voor alle klanten. Dit partnerschap combineert het uitgebreide betaalnetwerk van EzyRemit en de expertise van Tranglo op het gebied van wereldwijde betaalinfrastructuur.

-Allan Nguyen, medeoprichter EzyRemit en CFO

Alhoewel het nog niet helemaal duidelijk is in welke mate EzyRemit de op XRP gebaseerde ODL-technologie zal gebruiken, heeft Tranglo al aangekondigd dat het in maart 2022 ODL voor al zijn betalingsprocessen heeft ingeschakeld. Dit komt na de oorspronkelijke lancering van een ODL-pilot in september een jaar eerder.

Op dat moment kondigde Tranglo aan dat het gebruik zou maken van RippleNet voor het verwerken van ODL-transacties uit markten zoals Australië, Japan, de Filippijnen en Singapore. In 2021 verwierf Ripple zelfs 40% van Tranglo om zo RippleNet en zijn ODL-service te kunnen vergroten.

Met EzyRemit krijgen Tranglo en Ripple een ambitieuze nieuwe partner. Het bedrijf heeft zichzelf bewezen als een innovatieve speler door genomineerd te zijn voor de Finnie Awards, AFR Most Innovative Companies en India Fintech Awards in 2022. Dit jaar streven ze naar het bieden van de mogelijkheid om overboekingen uit te voeren naar meer dan 150 landen.

XRP-prijs blijft in zijwaartse trend ondanks Ripple-nieuws

De recente nieuwe samenwerkingen van Ripple lijken de XRP-prijs nog niet zichtbaar te beïnvloeden. XRP wordt op het moment van schrijven verhandeld tegen $0,37705, in het midden van het handelsbereik van $0,32 en $0,42, waar het zich sinds begin november bevindt.

Momenteel houdt XRP steun bij een prijs van $0,3729, na het testen van de bovenkant van de zijwaartse trend in de tweede helft van januari van dit jaar. Sindsdien is de XRP-prijs gedaald in lijn met het algemene sentiment in de cryptomarkt.

Bulls moeten ervoor zorgen dat de steun in het middengebied behouden blijft om een daling naar de onderkant van de trend te voorkomen. Wanneer dit lukt, is een bounce mogelijk naar de weerstand op $0,42.

Ripple nieuws

SEC wijst Ripple’s argument voor lagere boete resoluut af
Voormalig Ripple directeur: Dit is wanneer we een gigantische XRP stijging kunnen verwachten
Advocaat: Dit is wanneer de uitspraak in de Ripple-rechtszaak verwacht wordt
Meer nieuws

Meest gelezen

Voormalig Ripple directeur: Dit is wanneer we een gigantische XRP stijging kunnen verwachten
Advocaat: Dit is wanneer de uitspraak in de Ripple-rechtszaak verwacht wordt
ChatGPT voorspelt: Dit is het moment waarop de XRP koers $5 kan bereiken