Nieuws, Ripple

Ripple meest getrade crypto door grote XRP transactie

Ripple is de meest getrade cryptocurrency in de afgelopen 24 uur. Ripple laat hiermee Bitcoin en Ethereum ver achter zich in de competitie. ‘Whale alert’, de tracker van grote crytptocurrencies transacties, heeft een alarm afgegeven over een grote XRP verplaatsing.


XRP Whale

20 Juli is er 9.999.000 XRP verplaatst van een onbekende wallet naar de Bitstamp exchange. Het resultaat van deze transactie was snel te zien. In de opvolgende 3 uur steeg de XRP met 2.60%.

Nadat er in de verzender zijn wallet was gekeken, is ontdekt dat de wallet in November 2018 geactiveerd is met 100 XRP en dat de huidige walletbalans op 20.98 XRP staat. Voor deze transactie, had de verzender al een keer 1000 XRP naar Bitstamp verzonden. Toen de ‘ontvangst geschiedenis’ van de wallet werd bekeken, werd gezien dat er in een keer 10 miljoen XRP binnen was gekomen gekregen van één andere wallet.

De market cap is gerapporteerd op $13.943 miljard met een daling van 1% over de dag. In de afgelopen week heeft Ripple geprobeerd om de rest van de markt bij te houden met 0.67% stijging.