Nieuws, Ripple, Trending

Ripple neemt Government Relations Manager in dienst

Ron Hammond is vandaag naar Twitter gegaan om de XRP-gemeenschap te bevestigen dat hij de nieuwe manager van overheidsrelaties voor Ripple is.


Token Taxonomy Act

Op 3 september ging Ron Hammond naar Twitter om aan te kondigen dat hij vanaf vandaag de nieuwe Manager van Government Relations voor Ripple is.

Naar verluidt maakte Hammond deel uit van het team dat de Token Taxonomy Act heeft opgesteld, een wetsvoorstel dat cryptocurrencies zou uitsluiten van classificatie als effecten, en zou zorgen voor de invoering van wettelijke zekerheid voor bedrijven en toezichthouders in de Amerikaanse blockchain-industrie.

De XRP Daily schreef over de nieuwe aanstelling en zei:

“Ripple werkt met meer dan 50 regeringen over de hele wereld en nu beheert iemand van de Amerikaanse regering de regeringsrelaties bij Ripple, wat geweldig is. Blij om Ron Hammond bij het team te zien komen om te helpen met het internet van waarde te maken. ”


XRP community overname

De XRP-gemeenschap dreigde met een overname, door middel van een hard fork, als leidinggevenden bij Ripple XRP blijven dumpen.

Brad Garlinghouse, algemeen directeur van Ripple, voelde de noodzaak om de situatie onschadelijk te maken en reageerde snel door te zeggen:

h “XRP-verkoop gaat over het helpen uitbreiden van XRP’s hulpprogramma – het bouwen van RippleNet & het ondersteunen van andere biz-gebouwen met XRP, namelijk Dharma & Forte. De realiteit is dat we onze omzet hebben verlaagd met volume Q / Q en sindsdien is de inflatie van het circulerende aanbod van XRP lager dan die van BTC en ETH. ”