Nieuws, Ripple, Trending

Ripple Onthult Twee Nieuwe Klanten

Ripple, één van de grootste cryptocurrency bedrijven ter wereld, heeft aangekondigd dat er twee nieuwe klanten zijn verworven.


De twee nieuwe klanten

Het nieuws werd afgelopen donderdag aangekondigd en kwam vlak nadat de website voor een half uur in onderhoud was geweest. We weten nu dus dat het onderhoud te wijten was aan de intergratie van de twee nieuwe klanten. Maar welke klanten zijn het?

De twee nieuwe klanten zijn:

Vitesse PSP is een vrij nieuw Brits bedrijf dat sinds 2013 bestaat. Vitesse biedt betalingsdiensten aan gebruikers. De belangrijkste focus van Vitesse ligt bij internationale bankbetalingen.

Het tweede bedrijf dat aangesloten is bij Ripple heet Interbank. Interbank is een snelgroeiende Peruaanse bank die is gevestigd in de hoofstad Lima. Het bedrijf heeft een waarde van meer dan 4 miljard dollar en bestaat al meer dan 100 jaar.

Volgens Ripple zijn de twee nieuwe klanten dan ook een perfecte match, omdat ze zich beide op internationale betalingen richten. Daar is het RippleNet en de XRP token dan ook voor gebouwd.


Ripple blijft klantenkring vergroten

Ripple is en blijft dus druk bezig om zijn klantenkring te vergroten. Momenteel zijn deze twee bedrijven de enige nieuwe klanten, maar het is waarschijnlijk dat er de komende weken en maanden nog veel meer klanten bij komen. Ripple streeft er naar om zoveel mogelijk grote klanten aan zich te binden en XRP veel use cases te geven.

Ripple heeft al een aantal gigantische klanten binnen gehaald, zoals MoneyGram, Santander en American Express. De twee nieuwe klanten passen dus perfect in dit rijtje thuis.