Nieuws, Ripple, Trending

Ripple Payments Network voegt UAE exchange en Unimoni toe

Eén dag nadat XRP is ingehaald door Ethereum als grootste altcoin, zien we weer een positieve ontwikkeling voor Ripple, het moederbedrijf van XRP.


Finablr gebruikt Ripple Blockchain voor transacties naar Thailand

De merken van Finablr, genaamd UAE Exchange en het betaalplatform Unimoni, zullen gebruik maken van de Ripple Blockchain. Via het platform zullen de bedrijven real time transacties naar Thailand versturen. Het bedrijf meldt dat het plannen heeft om de diensten via dit netwerk in de toekomst verder uit te breiden naar andere landen.


Dit is het begin van de innovatie van de financiële wereld

Door gebruik te maken van het Ripple netwerk zijn UAE Exchange en Unimoni de eerste bedrijven in het Midden-Oosten die de blockchain technologie gebruiken voor het verwerken van transacties.

Het netwerk zal als eerst gericht worden op de Thaise bank genaamd Siam Commercial Bank. Dit is één van de grootste banken in Thailand. Hierdoor kunnen klanten van UAE Echange en Unimoni van overal in de wereld direct geld overmaken naar ontvangers in Thailand.

De CEO van de Finablr groep is erg blij met de samenwerking met Ripple. Door blockchainte integreren in hun bestaande service zullen ze hun klanten enorme voordelen kunnen bieden. Dit is het begin van de innovatie van de financiële wereld:

“De acceptatie van blockchain opent aanzienlijk potentieel om geldovermakingen te stroomlijnen en een snelle en veilige betalingservaring te bieden. De lancering van deze service is een belangrijke mijlpaal voor ons en we bedanken onze partners Ripple en Siam Commercial Bank voor hun gezamenlijke ondersteuning tijdens deze reis. “