Newsbit

Ripple, xrp

Ripple prijs stijgt nu Bank Of America klant is van RippleNet

Ripple, xrp

Ripple heeft zojuist de samenwerking met de Bank of America bevestigd. Het bedrijf heeft de onthuld dat de bank één van de belangrijkste klanten is van het RippleNet. Na deze onthulling hebben we de XRP prijs flink zien stijgen.

Bron: https://ripple.com/ripplenet-committee/

Het verhaal tussen Ripple en Bank of America

Het partnerschap tussen de op 1 na grootste bank van Amerika en Ripple heeft een lange geschiedenis. Al vaker hoorde we geruchten langskomen dat er een mogelijke samenwerking was tussen de bedrijven.

Pas in oktober, tijdens de Swell Conferentie van 2020, werden beelden uitgelekt met betrekking tot het partnerschap. Zoals gemeld, toonden foto’s van een presentatie een applicatie die werd beheerd door Bank of America op basis van RippleNet. Hiermee werd gespeculeerd dat de klanten van de bank onmiddellijk internationaal geld kunnen verzenden tegen lage kosten en vergoedingen. Dit bleef echter een gerucht.

Eerder, dit jaar gaf een gelekt document ook aan dat de Bank of America zich bij het RippleNet had aangesloten. De geruchten waren gebaseerd op het feit dat de bank de producten van Ripple testte in een geheim proefproject. De geruchten lijken nu dus inderdaad te kloppen.

De samenwerking gaat trouwens nog een stuk verder terug. Sinds 2016 maakt de bank namelijk al deel uit van de Global Payments Management Group van Ripple. In een interview dit jaar prees de directeur van de bank, genaamd Julie Harris, de producten van Ripple. Daar gaf ze ook aan dat Ripple voldoet aan de wettelijke normen van de bankinstelling als partner.


Klik hier en verdien tot $500 aan bonussen bij exchange Bybit. Voor alle gebruikers die crypto storten. Actie geldt tot en met 10 dec.


De XRP koers blijft stijgen

De prijs van de XRP token is de afgelopen dagen enorm gestegen. Op het moment van schrijven ligt de prijs rond $0,50. Als we kijken naar de wekelijks grafiek dan zien we dat de prijs in 7 dagen tijd met 67% gestegen.

Volgens verschillende analisten zou XRP een enorme prijsstijging mee kunnen gaan maken. Het nieuws van de partnerschap met de Bank of America, in combinatie met een goede technische structuur, kan de prijs flink opdrijven.

 

Gerelateerd Nieuws

Scroll to Top