Altcoin Nieuws

Altcoin Nieuws

Ripple whales blijven massaal XRP kopen

Ripple whales zijn bezig met een ongekende accumulatie. Ze hebben in minder dan drie maanden tijd bijna $1 miljard aan XRP tokens gekocht.


Whales vieren feesten

Het analysebedrijf Santiment heeft de afgelopen twee maanden de activiteit van XRP whales gevolgd. Uit dit onderzoek blijkt dat de whales in slechts drie maanden tijd voor bijna $1 miljard aan tokens bij hebben gekocht. In het rapport merkte Santiment ook op dat de saldi van deze whale-adressen de afgelopen twee maanden met maar liefst 76% zijn gestegen.

Tijdens de periode van twee maanden hebben grote whales 897 miljoen XRP-tokens gekocht. De waarde van deze hoeveelheid munten wordt geschat op $712 miljoen. Deze accumulatie van whales is de op een na grootste ooit, blijkt uit gegevens. De grootste accumulatie vond plaats in november 2020, waarbij maar liefst 1,29 miljard XRP werd verzameld.

De recente accumulatie van XRP whales komt op een moment dat de munt vast zit rond een prijsgebied van onder de $1. Op dit moment wordt XRP verhandeld op een prijs van $0,64. Dat is 81% onder zijn hoogste punt ooit van $3,40.

Wil jij XRP verhandelen op één van de grootste en meest betrouwbare exchanges ter wereld? Klik hier en ga naar KuCoin.


De enorme invloed van crypto whales

De activiteiten van whales op de markt worden scherp gevolgd door analisten en investeerders. Deze whales (grote investeerders) hebben enorme invloeden en hebben een belangrijke rol gespeeld bij de groei van de cryptomarkten.

Na de dip in crypto prijzen na de hoogtepunten van het laatste kwartaal van 2021, hebben whales gebruik gemaakt van de dip om hun posities te vergroten. Een rapport beweert dat het aantal Bitcoin adressen met 1.000 Bitcoin of meer een recordhoogte hebben bereikt van meer dan 2.334. De toenemende activiteit van whales zorgt ervoor dat retailbeleggers op hun hoede blijven.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten