Nieuws

Ripple (XRP) hodlen staat op het punt om ENORM uit te betalen


Ripple is al tijden een favoriet voor beleggers. In 2017 deed de munt het al erg goed, maar ook in 2018 zien we dat XRP enorm goed verkocht wordt. In dit artikel schrijven we waarom Ripple wel eens heel veel kan gaan stijgen dit jaar.


Ripple (XRP) staat op het punt om enorm te stijgen

In de onderstaande grafiek is te zien dat Ripple gestart is met een uitbraak uit de trendlijn. (Als de XRP koers afwijkt uit de blauwe driehoek kunnen we spreken van een uitbraak). Volgens ons betekent deze uitbraak een kans op een enorme koersstijging. Ripple staat bekend om zijn snelle en imposante koersstijgingen. Dat betekent dat Ripple haar winst in een extreem korte tijd behaald. Dit is dan ook de reden dat XRP beleggers de tokens vast blijven houden.

ripple koers xrp koers

De meeste Ripple investeerders blijven hun XRP tokens vasthouden, ook als het minder gaat met de munt. Slimme investeerders weten dat de Ripple koers vroeg of laat weer een enorme koersstijging mee gaat maken. Dit zorgt ervoor dat XRP investeerders verwachten, door de toenemende crypto adoptie, dat de Ripple prijs aan het einde van het jaar veel zal toenemen.

 

Het enige wat je moet doen is er op tijd bij zijn

Vorig jaar duurde de koersstijging van Ripple (XRP) slechts 70 dagen. Dat betekent dat als je twijfelde om voor maart 2017 in te stappen, je de eerste koersstijging zou hebben gemist. Na de koersdaling in april 2017, waren investeerders opnieuw bang om in te stappen in XRP. Echter, alle investeerders die toen niet zijn ingestapt hebben de enorme koersstijging naar de hoogste koers ooit $4,50 dollar gemist. De wel bekende uitspraak: “Instappen op een dieptepunt” is een zeer winstgevend advies als we het over Ripple hebben.

Een Ripple investeerder zijn is eigenlijk heel simpel. Het enige wat je hoeft te doen is laag inkopen en afwachten. Je kunt namelijk niet voorspellen wanneer een prijsstijging plaats gaat vinden, maar als je wacht tot de stijging gestart is, ben je te laat. Als XRP investeerder kun je 200 dagen stoppen met denken aan cryptocurrency. Pas als de koersstijging start moet je gaan bedenken hoeveel winst je wilt pakken. Ripple is ook dit jaar weer op een punt aangekomen dat een rally verwacht kan worden. Maar wanneer die precies start dat weet niemand. Het enige advies dat wij kunnen geven is: Wacht niet te lang.
Ripple (XRP) is speciaal

De grootste Amerikaanse crypto exchange Coinbase is begonnen met het toevoegen van nieuwe munten. Volgens veel beleggers duurt het niet lang meer totdat Ripple (XRP) toegevoegd gaat worden aan Coinbase. Dit zal wel eens het signaal kunnen zijn voor een enorme prijsstijging.

Hoe dan ook, Ripple weet hoe ze grote namen aan zich moet koppelen. American Express, Western Union, UBS en Bank Santander werken al samen met de op 2 na grootste cryptocurrency. Het valt dan ook niet te ontkennen dat Ripple een speciale munt is die een enorm potentieel bezit in de cryptowereld. XRP heeft de techniek maar bovenal ook de marketing mogelijkheden. Iets wat veel andere cryptocurrency projecten missen.